CONTACT
Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Toon het complete
Vraag & Aanbod overzicht

Toon overzicht


Meer Vraag & Aanbod van
Muziekvereniging Irene

Hulp gevraagd bij het opzetten van een PR-plan

Geplaatst door
Muziekvereniging Irene
Cluster
Marketing, PR en Communicatie
Datum
Van don 3 mei 2018 tot din 3 juli 2018
Muziekvereniging Irene is een bloeiende vereniging uit Sint Pancras. Het harmonieorkest bestaat uit een groep van 40 enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 12 tot 80. Twee keer per jaar organiseren wij een concert voor familie, vrienden, bekenden en vele muziekliefhebbers uit de wijde omgeving van Alkmaar en Sint Pancras.Naast onze eigen concerten brengen wij onze muziek regelmatig ten gehore op festivals voor orkesten en andere muzikale evenementen in de omgeving.

Om onze concerten nog beter te kunnen promoten zoeken wij een marketingbedrijf dat ons wil helpen met het opzetten van een PR-plan voor onze vereniging. Wat is de beste manier om sponsors en donateurs te benaderen? En met welke acties blijven we ook na de concerten in contact met onze sponsors en donateurs? Hoe zorgen we dat we zoveel mogelijk publiek naar onze concerten trekken? Op welke platforms kunnen we ons het beste presenteren? Daarnaast zouden we ook graag willen groeien als vereniging en zijn op zoek naar nieuw leden. Dit zijn enkele van de actiepunten waarbij de input van professionals ons enorm zou helpen.”

Welk marketingbedrijf heeft interesse om ons te ondersteunen bij het opzetten van een goed PR-plan?

Geïnteresseerd in deze vraag?

Toon interesse door uzelf te registreren of in te loggen in de rechterbovenhoek.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl