CONTACT
Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Toon het complete
Vraag & Aanbod overzicht

Toon overzicht

Vrijwilligers voor Wijkcentrum De Zon

Geplaatst door
Wijkcentrum De Zon
Cluster
Klussen
Beschikbaar
Hele dag
Wijkcentrum De Zon is een wijkcentrum i.o. in De Stad van De Zon in Heerhugowaard. Onderdeel van dit wijkcentrum is ook Brasserie De Zon, de huiskamer van de wijk. We zoeken vrijwilligers die kunnen helpen met schoonmaken, klussen, afwassen, bediening, barman/vrouw, gastheer/vrouw, etc.

De Gemeente Heerhugowaard heeft voor de wijkcentra in het verleden een aantal doelstellingen geformuleerd, die nog steeds zijn toepassing blijken: (1) Het verbeteren van de kwaliteit van de woon- en leefomgeving, (2) Het versterken van de relatie tussen bewoners en organisaties, (3) Het bevorderen van samenwerking tussen betrokken organisaties, (4) Het vergroten van de betrokkenheid bij de wijk en van de zelfredzaamheid van de bewoners.

De manier waarop Wijkcentrum De Zon hier invulling aan wil geven is door het vervullen van de functie van huiskamer voor en door Stad van de Zon, door: (1) Het generen van energie voor en door de bewoners en organisaties, (2) Het uitstralen van warmte voor en door bewoners en organisaties, (3) Het uitzenden van licht voor en door bewoners en organisaties.

Geïnteresseerd in deze vraag?

Toon interesse door uzelf te registreren of in te loggen in de rechterbovenhoek.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl