CONTACT
Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Toon het complete
Vraag & Aanbod overzicht

Toon overzicht


Meer Vraag & Aanbod van
Met Welzijn Heerhugowaard

Bedrijven voor snuffelstages

Geplaatst door
Met Welzijn Heerhugowaard
Cluster
Grote projecten
Datum
Van din 8 augustus 2017 tot woe 31 januari 2018
MET Welzijn ondersteunt alleenstaande ouders uit Heerhugowaard met een WWB-uitkering (bijstand) via het project Werkmaatjes. Onze ervaring is dat alleenstaande ouders vaak wel willen werken, maar (nog) niet weten hoe zij dit kunnen combineren met de zorgtaken voor de kinderen en andere verplichtingen. Wij hopen de belemmeringen die zij ervaren, samen met hen te kunnen oplossen.

Voor deze groep enthousiastelingen zijn wij daarom op zoek naar bedrijven die hen de kans willen bieden een korte snuffelstage te lopen. Bijvoorbeeld eenmalig een dag(deel) of enkel dagdelen. Op deze manier kunnen jullie hen, zonder verdere verplichtingen, ondersteunen om weer kennis te maken met werk en kunnen zij nieuwe ervaringen opdoen.

Voor deelnemers dé kans om stappen te zetten in de richting van een nieuwe baan en toekomst. Voor organisaties die een snuffelstage aanbieden dé kans om potentiële werknemers beter te leren kennen.

Wil jij je inzetten voor deze groep door hen de kans te bieden kennis te maken met werkzaamheden binnen uw bedrijf? Met of zonder eventuele kans op werk? Neem dan contact op met de projectcoördinator van Werkmaatjes:

Mark Koedijk
06 - 14 71 84 42
mark.koedijk@methhw.nl
www.methhw.nl

of via het algemene nummer 088 8876971

Geïnteresseerd in deze vraag?

Toon interesse door uzelf te registreren of in te loggen in de rechterbovenhoek.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl