CONTACT
Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Vraag

Vrijwilligers evenement Schermerhorn
20 / 07 / 2018 - Tijdens ons gezellige evenement in het tweede weekend van september in Schermerhorn hebben we nog vrijwilligers nodig! Wie komt Floor Schermerhorn helpen?
Lees verder »
Voorlichting evenementenverzekering
20 / 07 / 2018 - Stichting Floor Schermerhorn organiseert in september een groot evenement. Wie kan ons goed voorlichten over een evenementenverzekering?
Lees verder »
Buurt opruimen samen met ouderen van zorgcentrum.
19 / 07 / 2018 - Tijdens Burendag op 20, 21 of 22 september, willen graag jong en oud in onze wijk met elkaar in contact brengen. Tegelijkertijd willen we ook iets doen voor onze omgeving om de dag meerwaarde te geven. Ouderen wonend in zorgcentrum 't Rekerheem gaan samen met de buren uit de aanleunwoningen, een middag naar buiten om een stukje te wandelen en tijdens de wandeling alle zwerfvuil op te rapen. Zo maken we met z'n allen de wijk schoon en komen hulpbehoevende ouderen weer heerlijk naar buiten. Omdat veel van de ouderen in een rolstoel zitten zoeken we hierbij hulp van vrijwilligers.
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl