CONTACT
Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Vraag

Keuken werkblad en gootsteen gezocht
15 / 01 / 2018 - Gevraagd: Keukenwerkblad inclusief gootsteen. Doel: Tijdelijk keukenwerkblad gedurende verbouwing van ons kombuis. Daar het een tijdelijk werkblad is, maakt ons de staat waarin het verkeert niet zoveel uit, zolang het nog enigszins bruikbaar is.
Lees verder »
Vergaderruimte gezocht voor avonduren
01 / 01 / 2018 - Voor de tweemaandelijkse vergaderingen van ons bestuur van de Alkmaarse erfgoedstichting zoeken wij een geschikte vergaderruimte waar we met 10-11 mensen kunnen bijeenkomen tussen circa 19.30 en 22.30 uur. Meestal op maandag, dinsdag of woensdag.
Lees verder »
Crowndfunding
17 / 11 / 2017 - Wie wil ons helpen om een crowndfunding op te zetten voor kleinschalig wonen Middelhof in de Middenbeemster?
Lees verder »
Meander 3 kamerschermen
19 / 10 / 2017 - Voor onze bewoners wordt er regelmatig wellnes aangeboden in de mooie serre. Voor een fijn gevoel en wat privacy zijn wij op zoek naar 3 kamerschermen (liefst verrijdbaar) Welk bedrijf maakt of helpt ons?
Lees verder »
Meander bewoners in het zonnetje
19 / 10 / 2017 - Graag zetten wij onze bewoners letterlijk in het zonnetje op een mooie foto. Voor De Meander zijn wij op zoek naar een fotograaf die portretten wil maken van onze bewoners kapster en een visagiste om de mensen desgewenst op te maken Het lijkt ons mooi voir de bewoners om dit mee te maken en leuk om de portretten ingelijst op te hangen in de huiskamer. Daarnaast zoeken wij iemand die ons aan de fotolijsten kan helpen. Doet u mee? Deel deze pagina: 
Lees verder »
Vrijwilligers voor Wijkcentrum De Zon
Wijkcentrum De Zon is een wijkcentrum i.o. in De Stad van De Zon in Heerhugowaard. Onderdeel van dit wijkcentrum is ook Brasserie De Zon, de huiskamer van de wijk. We zoeken vrijwilligers die kunnen helpen met schoonmaken, klussen, afwassen, bediening, barman/vrouw, gastheer/vrouw, etc. De Gemeente Heerhugowaard heeft voor de wijkcentra in het verleden een aantal doelstellingen geformuleerd, die nog steeds zijn toepassing blijken: (1) Het verbeteren van de kwaliteit van de woon- en leefomgeving, (2) Het versterken van de relatie tussen bewoners en organisaties, (3) Het bevorderen van samenwerking tussen betrokken organisaties, (4) Het vergroten van de betrokkenheid bij de wijk en van de zelfredzaamheid van de bewoners. De manier waarop Wijkcentrum De Zon hier invulling aan wil geven is door het vervullen van de functie van huiskamer voor en door Stad van de Zon, door: (1) Het generen van energie voor en door de bewoners en organisaties, (2) Het uitstralen van warmte voor en door bewoners en organisaties, (3) Het uitzenden van licht voor en door bewoners en organisaties.
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl