CONTACT
Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Vraag

Vrijwilligers gezocht!
14 / 11 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft voor het uitvoeren van haar projecten groepen nodig die een dag/dagdeel willen helpen met het opknappen van een tuin of schoonmaken van een huis, wandelen met ouderen. Gaat u de uitdaging aan?!
Lees verder »
Fijne middag voor ouderen
14 / 11 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard is op zoek naar mensen die ouderen een fijne middag wil bezorgen door bv een spelletjesmiddag te organiseren, een high tea te verzorgen of met mensen in een rolstoel te wandelen. Het zou geweldig zijn als u dit kan regelen.
Lees verder »
Nieuwe oplage folders
14 / 11 / 2019 - In verband met wat wisselingen van medewerkers willen wij onze folder graag verversen, zodat de informatie weer up-to-date is. Wie wil voor ons een oplage folders drukken?
Lees verder »
Vrijwilligersdiner
30 / 09 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar een bedrijf dat een leuk vrijwilligersdiner aanbiedt voor 20-25 personen, dit als dank voor de inzet van onze vrijwilligers.
Lees verder »
Bureaustoelen gezocht!
30 / 09 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar drie goede bureaustoelen voor op kantoor. Wie o wie kan ons hierin voorzien?
Lees verder »
Fiets
06 / 09 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft behoefte aan een fiets. Deze is bedoeld (b.v. voor onze projectleider) om naar klusadressen te gaan voor intakes of om op de klusdag aanwezig te zijn. Welk bedrijf kan ons hierin voorzien?
Lees verder »
Mobiele geluidsinstallatie voor muziekpresentaties
30 / 08 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft behoefte aan een mobiele geluidsinstallatie voor muziekpresentaties/-projecten. Wie stelt dit beschikbaar?
Lees verder »
Koelkast met vriesvak
30 / 08 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk heeft behoefte aan een koelkast met vriesvak voor op kantoor. Welk bedrijf biedt de mogelijkheid ons hierin te voorzien? In ruil kunnen wij een project (sociaal/praktisch) organiseren voor een groep vrijwilligers die het bedrijf beschikbaar stelt. Spreek ons gerust aan!
Lees verder »
Cursus mindmapping
30 / 08 / 2019 - Welk bedrijf biedt ons een cursus mindmapping? Dit om onze effectiviteit als Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk te verhogen.
Lees verder »
Toners printer
30 / 08 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar toners voor de laserprinter (type Color Laser Jet Pro M452nw). Wellicht dat een bedrijf er een aantal aan ons kan schenken? Eventueel kunnen wij in ruil een project (sociaal/praktisch) organiseren voor een groep vrijwilligers die het bedrijf beschikbaar stelt. Spreek ons gerust aan op de Matchmarkt voor meer info!
Lees verder »
Bedrukte t-shirts
30 / 08 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar een bedrijf dat voor ons een hoeveelheid t-shirts wil bedrukken. Deze zijn bedoeld om onszelf te promoten op bijeenkomsten zoals een jaarmarkt, of uit te delen aan vrijwilligers.
Lees verder »
Promotiematerialen
30 / 08 / 2019 - Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk is op zoek naar een bedrijf dat voor ons een aantal promotiematerialen kan verzorgen. Denk aan: pennen, kladblokjes enz. Welk bedrijf is creatief en kan iets origineels verzorgen voor onze stichting?
Lees verder »
Electrische klusjesman gezocht!!!
08 / 07 / 2019 - Wie o wie kan ons af en toe helpen met het repareren van attributen en speelgoed?
Lees verder »
Wie kans ons helpen met isolatie van het plafond i.v.m. de warmte?
08 / 07 / 2019 - Wie kan ons helpen met de isolatie van het dak? Bij hoge temperaturen loopt de temperatuur zeer snel op en zakt maar langzaam. Ramen mogen absoluut niet tegen elkaar open gezet worden in verband met de gezondheid van de kinderen.
Lees verder »
Wie kan ons helpen met het schrijven van een beleidsplan?
Beweegtuin Muiderwaard is op zoek naar iemand die hen kan helpen met het schrijven van een beleidsplan.
Lees verder »
Gezocht ruimte voor bouwen decor en opslag
Wij van Brassica Musicals zijn op zoek naar een ruimte voor het bouwen van ons decor van ongeveer 200 m2 en ongeveer 4 meter hoog. Toegang via een grote (overhead) deur, het liefst vorstvrij, met stromend water en toiletmogelijkheid. Bouwperiode van 1 november tot 1 mei Opslagperiode van 1 mei tot 1 november (max. 50 m2) Graag voor meerdere jaren We zijn een Musical stichting die op hoog amateurniveau musicalproducties maakt We kunnen helaas geen commerciële huurprijzen betalen. We hebben een budget van ongeveer € 2000,00 als vergoeding.
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl