Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Vraag

workshop
01 / 10 / 2017 - Voor het personeel van Horizon zorgcentrum willen we graag een creatieve workshop organiseren. Het is voor ongeveer 20 personen
Lees verder »
Bedrijven voor snuffelstages
08 / 08 / 2017 - MET Welzijn ondersteunt alleenstaande ouders uit Heerhugowaard met een WWB-uitkering (bijstand) via het project Werkmaatjes. Onze ervaring is dat alleenstaande ouders vaak wel willen werken, maar (nog) niet weten hoe zij dit kunnen combineren met de zorgtaken voor de kinderen en andere verplichtingen. Wij hopen de belemmeringen die zij ervaren, samen met hen te kunnen oplossen. Voor deze groep enthousiastelingen zijn wij daarom op zoek naar bedrijven die hen de kans willen bieden een korte snuffelstage te lopen. Bijvoorbeeld eenmalig een dag(deel) of enkel dagdelen. Op deze manier kunnen jullie hen, zonder verdere verplichtingen, ondersteunen om weer kennis te maken met werk en kunnen zij nieuwe ervaringen opdoen. Voor deelnemers dé kans om stappen te zetten in de richting van een nieuwe baan en toekomst. Voor organisaties die een snuffelstage aanbieden dé kans om potentiële werknemers beter te leren kennen. Wil jij je inzetten voor deze groep door hen de kans te bieden kennis te maken met werkzaamheden binnen uw bedrijf? Met of zonder eventuele kans op werk? Neem dan contact op met de projectcoördinator van Werkmaatjes: Mark Koedijk 06 - 14 71 84 42 mark.koedijk@methhw.nl www.methhw.nl of via het algemene nummer 088 8876971
Lees verder »
Campagne voor werven Maatjes
26 / 07 / 2017 - Voor mensen in Alkmaar e.o. die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zoeken wij actief naar Maatjes. Wie kan ons helpen met een campagne opzetten en leiden?
Lees verder »
Training werven vrijwilligers
26 / 07 / 2017 - Weet jij hoe wij op een effectieve manier vrijwilligers kunnen werven? Kun jij ons hier meer over vertellen in een workshop, lezing of training? Graag nodigen wij iemand uit!
Lees verder »
Gevraagd een kleine opslagruimte omg de Mare Alkmaart
wij zijn op zoek naar een opslagruimte, vanaf 5x3 mtr. om de donaties tijdelijk op te slaan voor aktiviteiten (sinterklaas en Kerst)niet voor voedsel.
Lees verder »

Aanbod

Geen aanbod gevonden.


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl