Zoek

Vraag & Aanbod

Stichting De Waaier koppelt de vraag van maatschappelijke organisaties aan het aanbod van het bedrijfsleven. Op ons actuele overzicht kunt u direct reageren of deze ‘uitwaaieren’ binnen uw eigen netwerk.

Vraag

vrachtvervoer
21 / 05 / 2018 - Wij zoeken een grote bus of kleine vrachtwagen waarin we op 21 mei ons decor kunnen vervoeren van de decoropslag naar de Grote Kerk van Alkmaar voor onze voorstelling Tess. Dit is tweede Pinksterdag. Op zaterdag 26 of zondag 27 mei willen we het decor dan weer terug brengen naar de opslag. Liefst met chauffeur.
Lees verder »
Inrichting buitenruimte
10 / 11 / 2017 - Het Zeehuis is een voormalig koloniehuis en nu een prachtig rijksmonument. Het ligt midden in het duingebied van de PWN. De buitenruimte wordt gebruikt als terras, speeltuin door kinderen, als parkeerterrein voor onze gasten en als natuurkampeerterrein. We willen de buitenruimte opnieuw inrichten en de natuurlijke uitstraling versterken zonder afbreuk te doen aan de functies. Welke tuinarchitect wil ons helpen deze interessante klus te klaren?
Lees verder »
ENJOY kledingcafe
10 / 11 / 2017 - ENJOY kledingcafé vraagt : nieuwe of tweedehands kleding, schoenen en klein speelgoed om in ons kledingcafé voor kleine prijsjes te verkopen of weg te geven. Wij zijn er voor de minima en iedereen die het even nodig heeft. Daarnaast vragen wij voor een goedkope prijs goede filterkoffie. De koffie geven we gratis aan onze klanten in de koffiehoek.
Lees verder »
ruimte voor decorbouw
01 / 11 / 2017 - Voor het decor dat we gaan bouwen voor onze voorstelling Tess in De Grote Kerk van Alkmaar in mei 2018, zoeken wij een ruimte waarin we op zaterdag kunnen klussen en waar de gebouwde decordelen ook opgeslagen kunnen blijven staan tijdens de periode van voorbereiding van november tot mei.
Lees verder »
Schoonheid kent geen tijd
20 / 10 / 2017 - Voor NLDoet in 2018 zoeken wij vrijwilligers die voor onze bewoners een schoonheidsdag willen verzorgen. Wij denken aan het gezicht, de handen en voeten verwennen .
Lees verder »
Meander 3 kamerschermen
19 / 10 / 2017 - Voor onze bewoners wordt er regelmatig wellnes aangeboden in de mooie serre. Voor een fijn gevoel en wat privacy zijn wij op zoek naar 3 kamerschermen (liefst verrijdbaar) Welk bedrijf maakt of helpt ons?
Lees verder »
Meander bewoners in het zonnetje
19 / 10 / 2017 - Graag zetten wij onze bewoners letterlijk in het zonnetje op een mooie foto. Voor De Meander zijn wij op zoek naar een fotograaf die portretten wil maken van onze bewoners kapster en een visagiste om de mensen desgewenst op te maken Het lijkt ons mooi voir de bewoners om dit mee te maken en leuk om de portretten ingelijst op te hangen in de huiskamer. Daarnaast zoeken wij iemand die ons aan de fotolijsten kan helpen. Doet u mee? Deel deze pagina: 
Lees verder »
Business Model Canvas
09 / 10 / 2017 - Wie wil ons helpen bij het maken van een bedrijfsplan volgens het Business Model Canvas?
Lees verder »
Voetbaldoelen
09 / 10 / 2017 - Wij zijn opzoek naar nieuwe (tenminste 2) voetbaldoelen. Op ons ijsbaanterrein hebben wij altijd 4 doelen staan. Diverse voetbalgroepjes maken hier gebruik van. Naast de kinderen van de Familieschool, zijn er ook vaak groepen volwassenen te vinden die met een groep een potje voetballen. ( groepjes uit het AZC, vriendengroepen, schooljeugd.) Het is de bedoeling dat de doelen nog wel te verplaatsen zijn, maar wel zo zwaar dat ze niet zomaar omvallen als er eens een kind aan hangt...Wanneer het terrein onder water staat voor de ijsbaan, worden de doelen ook verplaatst en aan het hek vastgezet. Van de huidige 4 doelen zijn er 2 stuk, het metaal is door en na een aantal lasbeurten nu echt aan vervanging toe. Wie oh wie kan ons aan nieuwe doelen helpen. U maakt een grote groep mensen vanuit diverse windstreken in en rondom Heerhugowaard erg blij.
Lees verder »
Sponsoring
04 / 10 / 2017 - GEZOCHT! Een sponsor die dit fantastische elftal wil helpen aan trainingspakken. Wij zijn verleden jaar gestart in de 3de klasse en spelen nu 1ste klasse en trainen er hard voor om zo hoog mogelijk te voetballen. Wie kan ons helpen?
Lees verder »
Gevraagd een kleine opslagruimte omg de Mare Alkmaart
wij zijn op zoek naar een opslagruimte, vanaf 5x3 mtr. om de donaties tijdelijk op te slaan voor aktiviteiten (sinterklaas en Kerst)niet voor voedsel.
Lees verder »

Aanbod

Industriële vaatwasser
15 / 11 / 2017 - RAVO B.V. biedt deze industriële vaatwasser aan voor een maatschappelijke organisatie die dit kan gebruiken. Neem contact op met Stichting De Waaier voor verdere informatie.
Lees verder »
2 magnetrons
15 / 11 / 2017 - RAVO B.V. biedt deze magnetrons (2 stuks) aan voor een maatschappelijke organisatie die dit kan gebruiken. Neem contact op met Stichting De Waaier voor verdere informatie.
Lees verder »
10 trapeziumtafels
15 / 11 / 2017 - RAVO B.V. biedt deze tafels (10 stuks) aan voor een maatschappelijke organisatie die dit kan gebruiken. Neem contact op met Stichting De Waaier voor verdere informatie.
Lees verder »
45 Stoelen
15 / 11 / 2017 - RAVO B.V. biedt deze stoelen (45 stuks) aan voor een maatschappelijke organisatie die dit kan gebruiken. Neem contact op met Stichting De Waaier voor verdere informatie.
Lees verder »


De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl