CONTACT
Zoek

Visie

Bedrijven in onze regio begrijpen dat zij onderdeel zijn van een maatschappelijke omgeving: zij willen daar een bijdrage aan leveren. De Waaier ondersteunt bedrijven in hun behoefte om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Met onze platformdiensten verbinden wij bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties en laten hen samen projecten uitvoeren. In onze visie zorgt dit voor meer maatschappelijke samenhang (sociale kwaliteit), een groter geluksgevoel en een duurzame ontwikkeling van maatschappelijke organisaties in de gemeenten Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard.

Missie

De Waaier is ‘makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen’. Als bruggenbouwer brengen wij bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar rond concrete hulpvragen. Dankzij De Waaier wordt maatschappelijk betrokken ondernemen leuker, makkelijker en bekender bij bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties in onze regio.

Ambitie 2020

Met nog meer aandacht voor de kwaliteit van de maatschappelijke organisaties (o.a. oog voor continuïteit) mag de inzet van De Waaier in 2020 leiden tot een organische groei naar 1.000 uitgevoerde matches met een marktwaarde van 1 miljoen euro.
 

Onze kernwaarden

  1. Sociaal betrokken
  2. Gepassioneerde verbinder
  3. Professioneel en betrouwbaar

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl