Zoek

Medewerkers van De Waaier

 

Peter Valbracht
Peter is sinds augustus 2009 werkzaam bij De Waaier in de functie van Manager.

‘Stichting De Waaier is voor mij een omgeving waar ondernemers elkaar vinden om samen structureel een bijdrage te leveren aan de maatschappij, zonder winstbejag / kosteloos. Met passie en compassie professioneel werken aan praktische verbeteringen en sociale cohesie. Verbeteringen en verbindingen die ook op lange termijn stand houden. In zo’n omgeving voel ik me helemaal thuis!’

E-mail : peter@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01
 

 

 

Leoniek Verhage
Leoniek kwam per 1 oktober 2012bij De Waaier als Relatie-beheerder. Per 1 januari 2013 vervult zij de functie van Accountmanager.

Stichting De Waaier is een fantastisch platform om met mooie matches concreet invulling te geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Ik vind het super dat bedrijven zo echt iets kunnen betekenen voor de ontwikkeling van de regio. Iets doen wat maat-schappelijk relevant is, is al langere tijd belangrijk voor me. Ik heb aan alle kanten van de tafel gezeten: bij bedrijven, bij stichtingen en bij de overheid. Ik vind het een voorrecht met mijn kennis en ervaring een bijdrage te mogen leveren aan een betrokken en sociale HAL-regio.

E-mail : leoniek@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01
 

 

 

Kirsten Tervoort
Sinds 1 janaruari 2013 werkt Kirsten bij Stichting De Waaier in de functie van Relatiebeheerder.

Door bedrijven en maatschappelijke organisaties samen te brengen, komen er mooie dingen tot stand dankzij Stichting De Waaier. Ik ben blij dat ik daar, samen met een team van enthousiaste collega’s mijn bijdrage aan kan leveren.

Door als boekhouder in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, kan ik het traject tussen het eerste ‘contactmoment’ en de uitvoering  van de match zorgvuldig registeren,  daarnaast maakt het sociale aspect en het ‘zinvolle’ van deze job dat ik bij De Waaier prima op mijn plek zit!

Het  is dan ook prachtig het resultaat daarvan te zien, wanneer je eens een match bijwoont en deze met veel plezier en tevredenheid door beide partijen wordt beleefd. 

E-mail : kirsten@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01
Mobiel : 06-12620823
 

 

Elwin Goedhart
Elwin werkt sinds 2011 op vrijwillige basis bij Stichting De Waaier in de functie van administratief medewerker.

‘Na mijn HBO-opleiding Trademanagement aan de Hogeschool van Amsterdam kon ik geen baan vinden. Om toch werkervaring op te doen en in het sociale leven te blijven, ben ik via het VCRA vrijwilligerswerk gaan doen bij Stichting De Waaier, in de functie van administratief medewerker’.
‘De Waaier is constant op zoek haar contacten met bedrijven en stichtingen aan te scherpen en te verbreden. Een goede Waaier-medewerker is zeer veelzijdig; zowel administrateur, intermediair, PR-medewerker als evenementenorganisator. Ik ben trots voor zo’n kleine onderneming te werken, die maatschappelijk zoveel voor elkaar weet te krijgen in deze regio. Ik zie ook eigenlijk alleen maar blije gezichten op bijeenkomsten, workshops of evenementen georganiseerd door De Waaier. Nog niet eens gesproken over de mensen die zomaar binnenvallen voor een praatje, kopje koffie, verzoek of vraag aan De Waaier’.

E-mail : elwin@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01


Bestuur

Voorzitter                Lia de Jongh (tot 1/11/2015)     Voorzitter raad van bestuur Magentazorg
na 1/11/2015:
Voorzitter                Belinda Buskermolen                 Directeur Particulieren Rabobank Alkmaar e.o.
Secretaris               Leonie Snijder                             Directeur Snijder Incasso en Gerechtsdeurswaarders
Penningmeester   Jan Wokke                                    Accountant en adviseur VANNU
Bestuurslid             Piet de Geus                                Directeur De Geus Bouw
Bestuurslid             Monique Spaansen                    Directeur Handel en Dienstverlening Horizon College
Bestuurslid             Rob Niele                                     Accountmanager Gebiedsontwikkeling Grontmij


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl