CONTACT
Zoek

VACATURE per januari 2019: Fondsenwerver met coördinerende taken

Wil jij een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk? Heb jij een sterk netwerk in deze regio en kan jij jouw contacten op maatschappelijke wijze omzetten in leden, sponsoren en donateurs voor De Waaier? Ben jij dé meewerkend coördinator die het team verder laat ontwikkelen en een zelfsturend team weet neer te zetten? Reageer dan nu op deze vacature!

Bekijk hier vacature.

Medewerkers van De Waaier

 

Peter Valbracht
Peter is sinds augustus 2009 werkzaam bij De Waaier in de functie van Manager. Per 28 januari 2019 gaat Peter De Waaier verlaten.

‘Stichting De Waaier is voor mij een omgeving waar ondernemers elkaar vinden om samen structureel een bijdrage te leveren aan de maatschappij, zonder winstbejag / kosteloos. Met passie en compassie professioneel werken aan praktische verbeteringen en sociale cohesie. Verbeteringen en verbindingen die ook op lange termijn stand houden. In zo’n omgeving voel ik me helemaal thuis!’

E-mail : peter@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01

 

Leoniek Verhage
Verantwoordelijk voor communicatie en PR en accountmanagement in de gemeente Alkmaar. Zij werkt bij De Waaier vanaf 1 oktober 2012.

Stichting De Waaier is een fantastisch platform om met mooie matches concreet invulling te geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Ik vind het super dat bedrijven zo echt iets kunnen betekenen voor de ontwikkeling van de regio. Iets doen wat maat-schappelijk relevant is, is al langere tijd belangrijk voor me. Ik heb aan alle kanten van de tafel gezeten: bij bedrijven, bij stichtingen en bij de overheid. Ik vind het een voorrecht met mijn kennis en ervaring een bijdrage te mogen leveren aan een betrokken en sociale HAL-regio.

E-mail : leoniek@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01

 

 

Kiki Staring 
Sinds 1 juli 2017 werkt Kiki bij Stichting De Waaier in de functie van Relatiebeheerder.

Het creëren van warme contacten tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven die hun steentje willen bedragen aan de maatschappij is een enorm mooi doel om voor te mogen werken. De Waaier is een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen.

Hiervoor heb ik met veel plezier in de horeca en in het bankwezen gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het beheren van relaties met klanten. Dienstverlening komt voor mij vanuit het hart, ik wil graag anderen helpen.
 
Het is zo mooi om te zien hoe de Waaier echt een verschil kan maken en welke grote en kleine projecten er al met behulp van De Waaier gerealiseerd zijn. Ik ben erg blij dat ik hier onderdeel van mag uitmaken!

E-mail : kiki@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01
Mobiel : 06-12620823

 

 

Marisa Rodriguez
Marisa werkt sinds 1 april 2016 bij Stichting De Waaier in de functie van CRM analyst en relatiebeheerder.

In november 2014 ben ik als vrijwilliger bij Stichting De Waaier begonnen en sinds 1 april 2016 werk ik 20 uur per week voor de stichting. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van het optimaliseren van onze database, het samenstellen van e-mail doelgroepbestanden tot aan het analyseren van de resultaten en maatschappelijk toegevoegde waarde van de gemaakte matches.

Ik vind het leuk om een toegevoerde waarde te mogen leveren aan het systeem achter de schermen van de organisatie en op die manier een bijdrage te leveren aan het verbinden van onze doelgroepen.
Het is inspirerend om te zien wat wij met een klein team voor elkaar kunnen krijgen. Door de synergie tussen bedrijven en Maatschappelijke Organisaties ontstaan verrassende matches waar alle deelnemers alleen maar blij van worden.
Ik zie De Waaier als een bruggenbouwer tussen verschillende betrokkene partijen.

E-mail : marisa@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01

Bestuur

Voorzitter             Monique Spaansen                     Directeur Handel en Dienstverlening Horizon College
Secretaris            Leonie Snijder                             Directeur Snijder Incasso en Gerechtsdeurswaarders
Penningmeester  Michel Zonneveld                        Manager Werkgevers dienstverlening UWV Zaanstreek-
                                                                                Waterland

Bestuurslid           Piet de Geus                               Directeur De Geus Bouw
Bestuurslid           René Leideritz                             Bestuurssecretaris Magentazorg                    
Bestuurslid           Rob Niele                                    Accountmanager Sweco
Bestuurslid           Ralph van Soomeren                  Directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl