CONTACT
Zoek

Medewerkers De Waaier

 

Ralph de Kleijn
Sinds 15 maart 2019 werkt Ralph bij Stichting De Waaier in de functie van Relatiebeheerder Bedrijven

Het werken aan meer maatschappelijke cohesie en ontwikkeling in de HAL-regio is ons belangrijkste doel. Doordat wij 1-op-1 bemiddelen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties, zijn de resultaten van de matches direct zichtbaar binnen de eigen regio. Binnen mijn rol van Relatiemanager Bedrijven ga ik graag de gesprekken aan om uitleg te geven over en te helpen bij het ontwikkelen van maatschappelijk betrokken ondernemen. Tijdens onze bijeenkomsten brengen wij de ondernemers en maatschappelijke organisaties op een laagdrempelige wijze met elkaar in contact en ontstaan de vele matches.

E-mail: ralph@de-waaier.nl
Telefoon: 072 – 511 06 01

 

Leoniek Verhage
Verantwoordelijk voor communicatie en PR en accountmanagement in de gemeente Alkmaar. Zij werkt bij De Waaier vanaf 1 oktober 2012.

Stichting De Waaier is een fantastisch platform om met mooie matches concreet invulling te geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Ik vind het super dat bedrijven zo echt iets kunnen betekenen voor de ontwikkeling van de regio. Iets doen wat maat-schappelijk relevant is, is al langere tijd belangrijk voor me. Ik heb aan alle kanten van de tafel gezeten: bij bedrijven, bij stichtingen en bij de overheid. Ik vind het een voorrecht met mijn kennis en ervaring een bijdrage te mogen leveren aan een betrokken en sociale HAL-regio.

E-mail : leoniek@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01

 

 

Kiki Staring 
Sinds 1 juli 2017 werkt Kiki bij Stichting De Waaier in de functie van Relatiebeheerder.

Het creëren van warme contacten tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven die hun steentje willen bedragen aan de maatschappij is een enorm mooi doel om voor te mogen werken. De Waaier is een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen.

Hiervoor heb ik met veel plezier in de horeca en in het bankwezen gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan met het beheren van relaties met klanten. Dienstverlening komt voor mij vanuit het hart, ik wil graag anderen helpen.
 
Het is zo mooi om te zien hoe de Waaier echt een verschil kan maken en welke grote en kleine projecten er al met behulp van De Waaier gerealiseerd zijn. Ik ben erg blij dat ik hier onderdeel van mag uitmaken!

E-mail : kiki@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01
Mobiel : 06-12620823

 

 

Marisa Rodriguez
Marisa werkt sinds 1 april 2016 bij Stichting De Waaier in de functie van CRM analyst en relatiebeheerder.

In november 2014 ben ik als vrijwilliger bij Stichting De Waaier begonnen en sinds 1 april 2016 werk ik 20 uur per week voor de stichting. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van het optimaliseren van onze database, het samenstellen van e-mail doelgroepbestanden tot aan het analyseren van de resultaten en maatschappelijk toegevoegde waarde van de gemaakte matches.

Ik vind het leuk om een toegevoerde waarde te mogen leveren aan het systeem achter de schermen van de organisatie en op die manier een bijdrage te leveren aan het verbinden van onze doelgroepen.
Het is inspirerend om te zien wat wij met een klein team voor elkaar kunnen krijgen. Door de synergie tussen bedrijven en Maatschappelijke Organisaties ontstaan verrassende matches waar alle deelnemers alleen maar blij van worden.
Ik zie De Waaier als een bruggenbouwer tussen verschillende betrokkene partijen.

E-mail : marisa@de-waaier.nl
Telefoon : 072-511 06 01

Bestuur

Voorzitter             Monique Spaansen                     Directeur Handel en Dienstverlening Horizon College
Secretaris            Leonie Snijder                             Directeur Snijder Incasso en Gerechtsdeurswaarders
Penningmeester  Michel Zonneveld                        Manager Werkgevers dienstverlening UWV Zaanstreek-
                                                                                Waterland

Bestuurslid           Piet de Geus                               Directeur De Geus Bouw
Bestuurslid           Rob Niele                                    Accountmanager Sweco
Bestuurslid           Ralph van Soomeren                  Directievoorzitter Rabobank Alkmaar e.o.
Bestuurslid           Vacature


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl