CONTACT
Zoek

Ondernemer aan het woord

In deze rubriek vertellen ondernemers over hun persoonlijke ervaringen met en hun betrokkenheid bij De Waaier.

Hoe lang ben je al lid van De Waaier met De Jong Reclame?
Remy de Jong van De Jong Reclame en Partners: “Sinds 2010 zijn we actief voor De Waaier. We wonnen zelfs de Bronzen Duim van 2013, de aanmoedigingsprijs van De Waaier. Daar ben ik best trots op! In 2014 zijn we sponsor geworden en eind vorig jaar hebben we dit sponsorship verlengd met een periode van 3 jaar.”

Waarom ben je lid geworden?
“We geloven in het delen van succes. We hebben een sterke drijfveer om ons succes te delen met anderen en hen zo ook tot bloei te laten komen. We genieten ervan om mensen met elkaar in contact te brengen. En dat is precies wat De Waaier ook doet, dus dat past mooi bij elkaar”, vindt Remy.

Wat is de leukste match die je hebt gedaan?
Remy denkt even na en zegt: “Goh, dat zijn er een hoop, degene die me op dit moment het meest bijstaat is het vergroten van de zichtbaarheid voor Restaurant NR. 7. In samenwerking met TheSign die de vormgeving verzorgde, hebben wij geadviseerd in de te gebruiken materialen en het uiteindelijk ontwerp ook daadwerkelijk uitgevoerd. Tegen nul kosten. Vooral omdat dit een gezamenlijke match is vind ik deze erg leuk.”

Wat betekent De Waaier voor jou?
“De Waaier geeft voor mij invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Via De Waaier versterken wij de relatie met onze omgeving. Ik waardeer de praktische en organisatorische ondersteuning van het team. Daarnaast ervaar ik ook het netwerk van platformleden als zeer plezierig, je deelt toch een bepaalde visie en dat schept een band.”

Welk platformlid heeft je geïnspireerd?
“René Kesselaar. Zijn visie van partnerschap en een lange termijnrelatie spreekt mij ontzettend aan. Hij kan mensen motiveren en inspireren om een goed resultaat neer te laten zetten dat leidt tot een win-win situatie.”
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl