CONTACT
Zoek

Ondernemer aan het woord

In deze rubriek vertellen ondernemers over hun persoonlijke ervaringen met en hun betrokkenheid bij De Waaier.

Janwillem Swart van NH 1816 Verzekeringen

 Waarom ben je lid geworden?

“Nh1816 biedt particuliere schadeverzekeringen via lokale adviseurs door heel Nederland enstaat midden in de maatschappij. Vanuit de coöperatieve gedachte geeft Nh1816 een gedeelte van de winst terug via ondersteuning van lokale goede doelen en projecten”, zegt  Janwillem Swart, Manager Marketing & Communicatie. “Samen met onze financieel adviseurs zorgen we voor medefinanciering en faciliteren we deze projecten. Als werkgever heeft Nh1816 een sterke band met het HAL-gebied en willen we onze medewerkers  stimuleren lokaal maatschappelijk betrokken te zijn.  Mede daarom zijn we in 2017 partner geworden van De Waaier. Via De Waaier steken we graag onze handen uit de mouwen. Tijdens NL doet 2017 hebben collega’s bijvoorbeeld geholpen bij Zorgcentrum Zonoord (De Meander) in Noord-Scharwoude en Woonvoorziening de Evenaar in Heerhugowaard.”

Wat is de leukste match die je hebt gedaan?
Janwillem: “Dan put ik vooral uit mijn persoonlijke ervaring. Op donderdag 27 juli heb ik samen met vijf collega’s gewerkt bij Kinderboerderij De Beestenboel in Zuid-Scharwoude. Dieren eten geven, hokken schoonmaken, de tuinen bijhouden, schilderen etc. Onze komst was geen overbodige luxe. Leuk om in zo’n korte tijd samen met collega’s toch een verschil te kunnen maken. Het helpt de vrijwilligers daar enorm!”

Welk platformlid heeft je geïnspireerd?

“In 2016 zijn wij in gesprek gegaan met Peter Valbracht van de Waaier en Belinda Buskermolen van Rabobank Alkmaar e.o. De ervaringen van de Rabobank met De Waaier en met lokale maatschap-pelijke betrokkenheid hebben ons geïnspireerd”, zegt een enthousiaste Janwillem.

Janwiilem Swart van NH1816 Verzekeringen

Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl