CONTACT
Zoek

Vraag en aanbod tijdens coronacrisis

20
mrt

Een laptop schenken aan een arm gezin voor thuisonderwijs, maaltijden maken voor dak- en thuislozen of een videokanaal starten als alternatief voor dagbesteding; ondernemend Alkmaar en omstreken laat zich van zijn beste kant zien tijdens deze coronacrisis. Via De Waaier kan vraag en aanbod van ondernemers en maatschappelijke organisaties in deze cruciale tijd worden aangemeld en gematcht.


Hulp op afstand
Overbelaste zorg, ZZP-ers zonder inkomen, sociaal isolement; de coronacrisis neemt drastische vormen aan. Gelukkig onderzoeken steeds meer mensen wat er wél kan. Mensen in de zogenaamde ‘vitale beroepen’ hebben tijd tekort, anderen kunnen door de coronacrisis juist tijd over hebben. Tijd om iets goeds te doen voor een ander. Veel hulp kan ook op afstand. Denk aan juridisch advies geven, een maaltijd bereiden of een virtuele beweegles voor ouderen verzorgen.

Vraag en aanbod matchen
Alle hulpvragen en –aanbiedingen kunnen worden aangemeld via info@de-waaier.nl. Reeds aangesloten ondernemers of maatschappelijke organisaties kunnen –indien ze beschikken over een eigen profiel– ook zelf vraag en aanbod kenbaar maken op onze site. Het is de bedoeling dat vraag en aanbod vanuit maatschappelijke organisaties of ondernemingen (en niet vanuit individuen) wordt aangemeld. Ook ondernemers of maatschappelijke organisaties onderling kunnen vraag en aanbod matchen.Elk klein gebaar kan voor een ander iets groots betekenen, juist nu! 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl