CONTACT
Zoek
Bereikbaarheid tijdens coronacrisis

Bereikbaarheid tijdens coronacrisis

16
mrt

Normaal gesproken zijn wij fan van 'uitwaaieren' en dan vooral van al die mooie geluksmomentjes die onze ondernemers creëren voor de maatschappelijke organisaties én zichzelf. In het geval van een virus is uitwaaieren echter niet zo verstandig. Die willen we liever uitZwaaien.


Daarom neemt ook De Waaier de verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent dat geplande afspraken voor 6 april worden verplaatst of telefonisch plaatsvinden. Ons kantoor is beperkter geopend omdat sommige medewerkers genoodzaakt zijn om thuis te werken. Telefonisch zijn wij – bij aanwezigheid – bereikbaar via 072-511 06 01 en in meer dringende gevallen ook via 06 - 24 723 712 en uiteraard per mail via info@de-waaier.nl.
Vanzelfsprekend vragen wij ook de uitvoering van openstaande matches uit te stellen. Was dit vóór 6 april gepland? Neem dan contact op met de andere partij om een nieuwe afspraak te maken. Uiteraard kun je vraag en aanbod komende weken gewoon kenbaar maken bij ons.
Laten we er samen voor zorgen dat we dit virus spoedig indammen. Wij denken aan alle harde werkers binnen de maatschappelijke organisaties maar ook aan alle ondernemers die eerder belangeloos klaarstonden voor anderen maar nu misschien zelf hard getroffen worden. Laten we deze weken, maar misschien wel vooral daarna een beetje extra naar elkaar omkijken.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl