CONTACT
Zoek
Kom in Actie!

Kom in Actie!

30
jan

Maatpak uit, laarzen aan! Op vrijdag 15 mei maken we samen de omgeving weer een stukje mooier tijdens De Waaier in Actie. Deze dag zetten tientallen vrijwilligers van lokale ondernemingen zich in voor klussen bij maatschappelijke organisaties.

Ezelverblijf timmeren, babypakketten samenstellen, wandelen met eenzame ouderen of een workshop social media? Tijdens De Waaier in Actie steken de vrijwilligers de handen uit de mouwen voor uiteenlopende klussen waar de maatschappelijke organisaties veelal geen tijd of middelen voor hebben. “De bewoners genieten van de buitenlucht en de persoonlijke aandacht. De verzorging komt hier helaas bijna nooit aan toe”, aldus een medewerker van Nieuw Varne waar vorig jaar met de bewoners een wandeling is gemaakt tijdens De Waaier in Actie. Zowel ZZP-ers als een hele afdeling van een grote onderneming kunnen deze dag het verschil maken voor een ander.

Doe je ook mee? Lees meer over hoe je je als maatschappelijke organisatie of als vrijwilliger kunt aanmelden op de evenementenpagina van De Waaier in Actie


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl