CONTACT
Zoek
179 matches tijdens MatchMarkt 2019

179 matches tijdens MatchMarkt 2019

15
nov

Van elektrische fiets tot dagje uit en van een cursus social media tot het opzetten van een ondernemingsplan; tientallen lokale ondernemers en bijna honderd maatschappelijke organisaties stemden donderdag 14 november vraag en aanbod op elkaar af tijdens de MatchMarkt 2019 van stichting De Waaier bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Maar liefst 179 keer konden zij een ‘match’ maken. 

Binnen zeven clusters, o.a. ‘dagje uit’, ‘ICT-advies’ en ‘klussen’, probeerden ondernemers en maatschappelijke organisaties vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Al binnen enkele minuten stonden de eerste partijen bij de notaris om hun match te bezegelen. Het record werd neergezet door Stichting Lief Langedijk die voor maar liefst 14 matches tekende.

Alle matches die tijdens de MatchMarkt werden gemaakt, zijn formeel vastgelegd door de notaris en zullen de komende maanden in de praktijk gebracht gaan worden. 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl