CONTACT
Zoek

Nieuws

Het laatste nieuws over De Waaier.
Archief

Goed weer en goede sfeer bij DE WAAIER IN ACTIE!

Goed weer en goede sfeer bij DE WAAIER IN ACTIE!

13
mei

65 vrijwilligers van 21 bedrijven gaan aan de slag voor DE WAAIER IN ACTIE!

Op vrijdag 17 mei a.s. organiseert Stichting De Waaier voor de eerste keer DE WAAIER IN ACTIE! in de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. 

Zomaar een greep uit de activiteiten: Een samengesteld groepje van De Waaier en enkele ZZP-ers pakte het schoonmaken van de stallen op bij Kinderboerderij De Beestenboel in Langedijk (zie foto). Het ezelverblijf hoorde daar natuurlijk ook bij. Mensen van ISSYS ICT en Houdbaar Ondernemen, gingen wandelen met cliënten van Magentazorg in Heiloo. Medewerkers van het UWV beitsten geconcentreerd het hek van Dorpshuis De Geist in Sint-Pancras. Medewerkers van SQR sorteerden babykleertjes bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard. Albéa Group wandelde met een groep bewoners van De Vleugels naar de kaasmarkt in Alkmaar. 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl