CONTACT
Zoek
De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018!

De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018!

31
jan

Op maandagavond 28 januari 2019 reikte wethouder Jan van der Starre  van de gemeente Heerhugowaard de Bronzen Waaier 2018 uit aan Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants. Sander is daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemer van 2018. Deze feestelijke uitreiking met een magisch tintje, vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand CafĂ© Klunder van Theater De Vest in Alkmaar.

Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Vincent Smit van Kickstart Your Social Media, nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldfunctie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden jaarlijks uitgereikt door Stichting De Waaier.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl