CONTACT
Zoek
AZ - PEC Zwolle oergezellig!

AZ - PEC Zwolle oergezellig!

5
nov

Meestal levert de aanwezigheid van zo'n 150 Waaier-mensen AZ meteen een winst op. Dit jaar werd het helaas door minder oplettend voetbal van de thuisploeg op het eind alsnog 2-2. Heel jammer! Henk van Rijnsoever had dat in zijn voetbalanalyse niet voorspeld. Hij verwachtte winst, omdat AZ een stuk hoger in de ranking staat dan PEC Zwolle. Helaas!

De kennisquiz viel goed in de smaak en was niet gemakkelijk. Er waren vier deelnemers met ieder 40 punten. Slechts één van die deelnemers had de ruststand goed voorspeld: Liesbeth Leegwater van MET Welzijn uit Heerhugowaard. Zij krijgt een mooie AZ-bal als beloning.

Retteketetteketet! Tot de volgende keer AZ!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl