CONTACT
Zoek
BAK Reizen wint Bronzen Waaier

BAK Reizen wint Bronzen Waaier

25
apr

BAK Reizen wint Bronzen Waaier 2017

Tijdens het jubileumfeest van De Waaier  op donderdag 19 april jl. reikte burgemeester Bruinooge De Bronzen Waaier uit aan Olaf en Ruben Bak van BAK Reizen. De Bronzen Waaier gaat ieder jaar naar de meest maatschappelijk betrokken onderneming van het netwerk van De Waaier. Sinds november 2009 levert BAK Reizen haar bijdrage aan maatschappelijke verbinding via De Waaier. Vanaf dat moment werden 61 matches succesvol uitgevoerd met een totale waarde van 45.000 euro. Olaf Bak: ”Het gaat ons niet om het beeldje. Het komt gewoon uit onszelf omdat we wat terug willen doen. Bijvoorbeeld door ouderen of een blijf van mijn lijf huis te helpen met een bus. Omdat je weet dat ze geen geld hebben en omdat het leuk is om iets voor ze te betekenen.”

Bronzen Duim Voor Fitland De Geus XL
Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Marja Steensma-Rootjes van Fitland De Geus XL uit Broek op Langedijk, nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk. De Bronzen Duim wordt toegekend door het team van De Waaier. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldrol op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden ieder jaar uitgereikt door Stichting De Waaier.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl