CONTACT
Zoek

Nieuws

Het laatste nieuws over De Waaier.
Archief

15 Jarig jubileum De Waaier

15 Jarig jubileum De Waaier

19
apr

Tijdens het 15-jarig jubileumfeest op 19 april in De Grote Kerk werden niet alleen De Bronzen Waaier en de Bronzen Duim uitgereikt. Ook vierde De Waaier de verbondenheid die zij al 15 jaar actief creëert tussen maatschappelijke organisaties, gemeenten en bedrijven.

De avond bood veel momenten om met elkaar bij te praten en nieuwe contacten op te doen. Een muzikale openingsact van Alkmaars Talent Luuk Ransijn benadrukte de maatschappelijke rol van De Waaier. Er was een foto-expositie van mooie matches uit 15 jaar betrokkenheid en in een korte film werd teruggeblikt en vooruitgekeken naar de toekomst.De avond werd afgesloten met een spetterende leddans met daarin de kernwaarden van De Waaier.

Als dank en om een bijdrage te leveren aan meer zichtbaarheid van De Waaier, ontvingen de gasten bij ontvangst een klein Waaier-speldje voor op een revers of blouse. Na de bijeenkomst ontvangen de gasten in hun mailbox een email banner waarmee zij hun relaties bij ieder bericht dat zij verzenden, kunnen laten zien dat zij De Waaier een warm hart toedragen.

Hoe gaat De Waaier de toekomst in?
In de film kwamen ook resultaten naar voren uit het onderzoek dat De Waaier uit liet voeren door Linkin Business. Bijvoorbeeld dat maatschappelijke organisaties én bedrijven De Waaier een rapportcijfer 8 geven enhun relaties zonder meer door zouden verwijzen naar De Waaier voor het concreet maken van maatschappelijk betrokken ondernemen. Verder bleek uit de respons dat De Waaier wordt gezien zoals zij gezien wil worden: sociaal betrokken, gepassioneerd verbinder en professioneel en betrouwbaar. Verbeterpunten zijn er ook. De respons van onbekende bedrijven was laag zodat de uitkomst van een relatief hoge naamsbekendheid bij ‘onbekende bedrijven in de regio’ van De Waaier als indicatief moet worden gezien en nader onderzoek nodig heeft. De Waaier gaat werken aan een nog betere kwaliteit van de matches en het matchproces. Dat is vooral de wens van maatschappelijke organisaties. Bedrijven vinden dat met name de zichtbaarheid op sociale media beter kan. Ook daar gaat De Waaier mee aan de slag!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl