CONTACT
Zoek
2018: Mooie editie van NLdoet!

2018: Mooie editie van NLdoet!

10
mrt

De Waaier stelde dit jaar drie groepen samen van ZZP-ers en individuele vrijwilligers van bedrijven die gezamenlijk een match uitvoerden. Zo krijgen ook de kleine bedrijven in de regio actief een kans een bijdrage te leveren aan NLdoet. In totaal meldden zich 20 eenpersoonsbedrijven. Deze groepen gaan vrijdag 9 maart Kinderboerderij Jong Leven in Sint Pancras klaarmaken voor het seizoen, bij het Leger des Heils in Alkmaar de boel flink opknappen en de bewoners van AC de Waterkant in Heerhugowaard verwennen met een leuke wandeling.


Opvallend is het aantal organisaties zonder strikte winstdoelstelling dat zich bij De Waaier heeft gemeld voor het uitvoeren van NLdoet-klussen. Een paar voorbeelden: Het managementteam van ROC Horizon College neemt de tuin van De kleine Ark in Oudkarspel onder handen. Leden van Mountainbike MTB Noordwest gaan aan de slag met het onderhoud van Stadspark De Oude Kwekerij.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl