CONTACT
Zoek
AZ wint met 5-0!

AZ wint met 5-0!

11
dec

AZ wint met 5 - 0! Wat een sfeer!

De ambiance is altijd gezellig en ongedwongen tijdens de bijeenkomst van De Waaier bij AZ. Deze keer kon de sfeer helemaal niet meer stuk! Een ruime 5 - 0 overwinning die geheel tot stand kwam in de tweede helft, onder de neus van de Waaier-genodigden!

Natuurlijk leek het een appeltje-eitje match te worden AZ. De thuisploeg bezette voor aanvang immers de 2e  en Heracles de 9e positie van de Eredivisie. Maar dan moet het ook nog maar lukken!

Het Indisch buffet smaakte goed en de sfeer was weer opperbest en informeel. Waaier-leden hadden hun zakenrelaties. collega's partners, vrienden, vriendinnen, kinderen en ouders meegenomen. Alles bij elkaar een bijzondere en aantrekkelijke ambiance! Tot volgend jaar! 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl