CONTACT
Zoek
10e matchevenement De Waaier succesvol

10e matchevenement De Waaier succesvol

19
okt

197 matches werden gesloten tijdens De MatchMarkt van De Waaier op 19 oktober jl. bij Bredewijn Kantoormeubelen op de Beverkoog in Alkmaar. De burgemeesters Piet Bruinooge  van Alkmaar,  Bert Blase  van Heerhugowaard en Jan Hoekema van Langedijk verrichtten de openingshandeling en lieten zien dat De Waaier er is voor de hele regio.  Ralph van Soomeren, directeur  van Rabobank Alkmaar e.o., rondde de opening af met een slag op de gong.

150 beslissers van 120 bedrijven namen deel. Zij weten dat De MatchMarkt een sfeervol evenement bij uitstek is om te genieten van ‘the gift of giving’. Want je kunt er op een leuke en gemakkelijke manier iets betekenen voor je medemens. Ze stelden dan ook belangeloos hun vakkennis, materialen en medewerkers ter beschikking. 200 Vertegenwoordigers van 110 maatschappelijke organisaties uit de regio Alkmaar deden daar hun voordeel mee.
 
Het is verrassend wat mensen voor je kunnen betekenen!
Maar liefst zeven matches sloten Jeanette Duursma en haar collega’s van De Mieuwijdt een huis voor 58 mensen met dementie of een lichamelijke beperking in Middenbeemster.

Jeanette: “Van Bakreizen kregen we een busreis naar de tulpenbollen. We wisten een fotograaf van Artiance te strikken voor mooie foto’s van de bewoners.

De Verzekeringswinkel schonk ons cadeautjes voor Sinterklaas.

Het is geweldig hoe ondernemers met je meedenken. Het is verrassend wat mensen voor je kunnen betekenen.” Rona Snoek van Groen en Doen, de dagbesteding voor cliënten van Esdégé Reigersdaal die graag buiten zijn: “Waar we enorm blij mee zijn, is de rolstoelfiets die we hebben gematcht met Stichting Lief Langedijk.  Ook de laptops die we kregen van ICT Vanaf morgen, zijn helemaal geweldig.”

Emmy van Dam van Stichting Dionne, die praktische ondersteuning biedt aan ouders van zorgintensieve kinderen: “Sinds onze oprichting doen we mee met de evenementen van De Waaier. Het is een gemakkelijke manier om met veel bedrijven tegelijk in contact te komen en ideeën op te doen! Onze vrijwilligers zullen blij zijn met het bowlinguitje dat we van Fitland XL De Geus Langedijk hebben gekregen!”


Je hebt als onderneming een maatschappelijke plicht
Ruud Bredewold, eigenaar van Bredewijn Kantoormeubelen, stelde belangeloos zijn bedrijfslocatie ter beschikking voor De MatchMarkt: “Wij steunen De Waaier al heel lang en sluiten meerdere matches per jaar. Het leek ons gewoon erg leuk om dit een keer te doen, en daarnaast heb je als onderneming een maatschappelijke plicht.”

Leoniek Verhage van De Waaier: “Voor ons is het extra bijzonder dat de locatie van ons 10e matchevenement op een punt ligt ‘waar drie gemeenten elkaar raken’. Want De MatchMarkt is voor de hele regio.”


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl