CONTACT
Zoek
Bezoek Koningin Maxima groot succes

Bezoek Koningin Maxima groot succes

17
nov

Het bezoek van Maxima aan de beursvloer was een groot succes. Met een zeer grote opkomst van zowel bedrijven als zeer enthousiaste organisaties en een record aantal matches van 614 kunnen we alleen maar terugkijken op een geslaagde middag.

Koningin Maxima heeft met bedrijven en organisaties gepraat en na een ronde door de ruimte heeft ze de beursvloer officieel geopend met een klap op de welbekende gong. Zoals altijd begint hierna het drukke zoeken van organisaties voor de beste matches.

En zo blijkt met succes, want er hebben weer leuke gesprekken en een groot aantal matches plaatsgevonden. De  middag is afgelsoten met een netwerkborrel, een passend einde voor een succesvolle Lustrum Beursvloer!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl