CONTACT
Zoek
Bekijk onze publicaties

Vacature Fondsenwerver met coördinerende taken

Wil jij een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk? Heb jij een sterk netwerk in deze regio en kan jij jouw contacten op maatschappelijke wijze omzetten in leden, sponsoren en donateurs voor De Waaier? Ben jij dé meewerkend coördinator die het team verder laat ontwikkelen en een zelfsturend team weet neer te zetten? Reageer dan nu op deze vacature!

> Lees verder

AZ - PEC Zwolle oergezellig!

Het is altijd één van de gezelligste Waaier-bijeenkomsten: De wedstrijd die we 'krijgen' van onze sponsor AZ. 30 september was het weer zover en het was oergezellig!

> Lees verder

Geslaagde platformbijeenkomst Betty Blocks

Meer dan 80 ondernemers uit het netwerk van De Waaier bezochten op donderdag 7 juni de inspirerende locatie van de bedrijven Betty Blocks, Holder en Woeler. Chris Obdam, een van de twee eigenaar/directeuren, hield er een gloedvol betoog over de filosofie van het bedrijf en hoe dat terug te zien was in het gebouw.

> Lees verder

15 Jarig jubileum De Waaier

Tijdens het 15-jarig jubileumfeest op 19 april in De Grote Kerk werden niet alleen De Bronzen Waaier en de Bronzen Duim uitgereikt.

> Lees verder

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl