CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Eckmunde, Noorderhoeve, Scorlewald en Scouting Limmen

Kennemer Wonen klust bij vier Maatschappelijke Organisaties

Kennemer Wonen klust bij vier Maatschappelijke Organisaties

Daar werden ze met open armen ontvangen om klussen te doen die anders zouden blijven liggen. Er is een hele dag met man en macht gewerkt om alle klussen te klaren. Zo is in Schoorl bij zorgboerderij Noorderhoeve een hekwerk geplaatst en in de groentetuin gewerkt. Bij zorginstelling Scorlewald is een tuinhuis neergezet en tuinonderhoud gedaan. “We zijn blij met de hulp van Kennemer Wonen. Er is enorm hard gewerkt. Binnen no-time zijn15 bakfietsen tuinafval afgevoerd, dat zegt genoeg. De bewoners kunnen nu lekker van hun tuin genieten,” aldus Pieter Krom van Scorlewald. Bij Scouting Limmen is de hele buitenboel geschilderd en bij verzorgingshuis Prins Hendrik in Egmond aan Zee zijn balkons schoongemaakt en recreatie-activiteiten met bewoners gedaan.

“Als maatschappelijk betrokken regionale woningcorporatie vinden wij het belangrijk dat we ons ook op deze manier voor het werkgebied inzetten. Het was een echte win-win dag voor alle partijen. De organisaties waren enorm blij met de hulp en onze medewerkers hadden met elkaar een leuke dag met collega’s”, aldus directeur Dick Tromp.

Kennemer Wonen heeft ruim 10.000 huurwoningen in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo en Uitgeest. Een groot deel van de kosten van de werkzaamheden zijn door Kennemer Wonen gesponsord.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl