CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Speeltuin 't Span en JOL Oudieplas

BAM helpt Speeltuin 't Span en JOL Oudieplas

BAM helpt Speeltuin 't Span en JOL Oudieplas

Samen met Stichting De Waaier is dit jaar gekozen om speeltuin ’t Span in Daalmeer (Alkmaar) en de keukenwagen van JOL Oudieplas grondig op te knappen. Tijdens deze dag zijn o.a. verschillende speelattributen gerepareerd en geschilderd, rubberen tegels recht gelegd, een leuning gemaakt naar het speel- en klimkasteel, de rand van de zandbak opnieuw betegeld met rubberen tegels en de speeltuin schoongespoten. In de keukenwagen is de gehele binnenkant aangepakt, onderdelen zijn gerepareerd of vervangen. De hele binnenkant werd geschilderd.

Mede dankzij onze onderaannemers zoals Schildersbedrijf Volendam, Timmerman’s IJzerhandel, Pontmeyer, BCool, URA en Van der Laan en de vrijwilligers van de speeltuin hebben wij de klus geklaard. We zijn ontzettend blij met het resultaat en helemaal klaar voor het nieuwe speelseizoen.

Wij sloten de dag af met een gezellige barbecue.

Wij hopen dat zij en de kinderen nog lang van het resultaat mogen genieten!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl