CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Zorgcentrum Horizon

Bruidsmodeshow voor de bewoners van Zorgcentrum Horizon

Bruidsmodeshow voor de bewoners van Zorgcentrum Horizon

'Zaterdagmiddag werden we ontvangen met een kopje koffie, thee en een koekje', vertelde Marjolein van Flynth. 'Het draaiboek werd doorgenomen en na de koffie gingen we naar de ruimte waar de trouwjurken hingen. De trouwjurken varieerden van ruim 50 jaar oud tot redelijk nieuw, deze waren van medewerkers en familieleden.

De taken werden verdeeld en een aantal van ons hielp met het passen van de jurken bij medewerksters van de Horizon die de jurken showden. Uiteindelijk heeft collega Myrthe ook nog meelopen met de modeshow. De anderen hebben de zaal ingericht en versierd.

Rond half drie arriveerden de bewoners en wij hebben ze voorzien van een kopje koffie, thee met daarbij een lekker gebakje.

De modeshow begon en de bewoners genoten van al de nostalgie en vonden het erg leuk om te horen welke collega er in welke jurk getrouwd was.

Na een pauze met een hapje en een drankje werden de laatste jurken getoond en rond vier uur was de show afgelopen. De bewoners keerden voldaan terug naar hun kamer en wij ruimden alles weer netjes op. We hebben nog even nagezeten met de begeleiders om de middag te evalueren, zij vonden het erg leuk dat wij erbij aanwezig waren.

Het was weer een geslaagde middag!'


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl