CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Snijder Incasso en Burgemeester Bruinooge maken 160 mensen blij met oldtimerritten

Snijder Incasso en Burgemeester Bruinooge maken 160 mensen blij met oldtimerritten

De bewoners van de verzorgingstehuizen hebben met volle teugen van de rit genoten en waren, zoals ieder jaar, erg dankbaar dat dit voor hen werd georganiseerd. “Het is natuurlijk erg leuk om de bewoners zo te zien genieten. Allereerst zijn we bij het verzorgingstehuis gestart met koffie en gebak en daarna hebben we de bewoners in de auto’s geholpen. Zelf reed ik voorop en had een mooie route uitgestippeld richting onder andere Heiloo en Egmond. Er zijn een aantal chauffeurs die zich al een aantal jaren samen met hun oude auto bij ons aansluiten, hen zijn we ook erg dankbaar.”, zegt Theo Snijder, directeur van Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders. “De tweede rit op 4 mei met verzorgingstehuis De Vleugels reed Burgemeester Piet Bruinooge mee in een Jaguar S-Type en heeft hij twee bewoners meegenomen. Wij voelen ons vereerd dat hij als chauffeur met deze rit mee wilde rijden en voor de bewoners maakte het de rit natuurlijk extra bijzonder. Wat ons betreft was het geslaagd en zou hij zo nog een keer mee kunnen rijden”, aldus Theo Snijder. Eerder dit jaar reikte Burgemeester Bruinooge ‘De Bronzen Waaier’, dé prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar van stichting De Waaier, in persoon uit aan Theo en Leonie Snijder.

Op De Beursvloer van Stichting De Waaier eind 2012 in het AFAS stadion in Alkmaar, is de match gelegd tussen Snijder Incasso en verzorgingstehuizen Het Rekerheem, De Nieuwpoort en De Vleugels en Esdégé Reigersdaal. Snijder is inmiddels wel ervaren in de organisatie van de oldtimerrit voor bewoners van verzorgingstehuizen.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl