CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Verpleeghuis Oudtburgh

Medewerkers Herke ICT Group bezorgen bewoners Verpleeghuis Oudtburgh een leuke middag

Medewerkers Herke ICT Group bezorgen bewoners Verpleeghuis Oudtburgh een leuke middag

“Het aantal vrijwilligers is namelijk beperkt om dit soort activiteiten te doen met onze bewoners”,  vertelt Thea Jonker (activiteitenbegeleidster Verpleeghuis Oudtburgh). “Een uitstapje naar buiten, is vooral voor de bewoners die afhankelijk van een rolstoel zijn, een feest. Zij maken dit niet vaak mee, domweg omdat er onvoldoende tijd voor is en mensen zijn die hiervoor vrij gemaakt kunnen worden.”

Op de zonnige zaterdagmiddag 4 mei 2013 was het zover.  Na een korte introductie en kennismaking met de bewoners, zijn wij met 9 rolstoel gebonden bewoners  en een begeleidster van Oudtburgh naar het centrum van Bergen gegaan. Na een ronde over de zaterdagmarkt konden de bewoners heerlijk in de zon genieten van een ijsje. Rond half 4 arriveerden we weer bij Verpleeghuis Oudtburgh waar koffie/thee en gebak klaar stond. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Een dergelijk uitje, als match tussen bedrijf en een maatschappelijke organisatie is zeer aan te bevelen. Naast het feit dat de inzet bijzonder wordt gewaardeerd, gaf het ons als groep collega’s een goed gevoel om op een andere manier ergens samen de schouders onder te zetten. Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij om ons in te zetten voor een klus of uitje via Stichting De Waaier!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl