CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Trainingsbureau Ehwaz verzorgt twee trainingen voor stichting Eerste Hulp Alkmaar

Trainingsbureau Ehwaz verzorgt twee trainingen voor stichting Eerste Hulp Alkmaar

Op de beursvloer was het contact al snel gelegd met Karen en Anita Bakker, de kartrekkers van EHA en in maart en april was het dan zo ver. De eerste avond stond in het teken van het voeren van opvanggesprekken met hulpverleners die een heftige situatie meegemaakt hadden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reanimatie. Hoe stel je vragen en welke vragen stel je absoluut niet.

De tweede training had betrekking op omgaan met agressie tijdens hulpverleningssituaties. Hoe kun je hier op een adequate manier verbaal mee omgaan. Hoe verminder je spanningen en wat is de beste houding. Lastige materie, maar het maakte de training niet minder leuk.

De trainingen werden bezocht door zo'n 20 vrijwilligers. Wat een enthousiaste club! Als tegenprestatie kon Pieter Pieters, eigenaar/ trainer van Ehwaz een herhalingscursus volgen bij EHA om zijn reanimatie diploma te verlengen. We zijn er dus allemaal weer klaar voor. 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl