CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Zwembad de Bever

Zwembad de Bever en JOL Oudieplas helpen elkaar

Zwembad de Bever en JOL Oudieplas helpen elkaar

Voor de opstart van het zwemseizoen moet zwembad de Bever klaar gemaakt worden. Dit betekent dat er vele klusjes gedaan moeten worden voordat het publiek het zwembad in kan en weer veel plezier kan beleven.
JOL Oudieplas beschikt over een flinke groep enthousiaste vrijwilligers die graag kinderen van 6 tot en met 12 jaar een leuke zomervakantie bieden. JOL Oudieplas helpt de Bever met het voorbereidende werk voor het opstarten van het zwemseizoen en zwembad de Bever geeft de om een dagje te komen zwemmen in de zomervakantie.
Zaterdag 6 april was het zover om zwembad de Bever flink op weg te helpen. Onder het genot van heerlijk voorjaarsweer zijn 15 vrijwilligers van JOL Oudieplas ondersteund door 2 medewerksters van het zwembad aan de gang gegaan. Ramen lappen, speelplaats reinigen, parasols plaatsen, voetbaldoelen schilderen, fietsenrekken plaatsen behoorden tot de werkzaamheden. Vele klussen zijn geklaard en zwembad de Bever is weer een stap dichter bij de opening van het seizoen.
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl