CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Met 5 maatschappelijke organisaties

Rabobank Alkmaar e.o. actief op NL DOET!

Rabobank Alkmaar e.o. actief op NL DOET!

Rabobank Alkmaar e.o. deed op vrijdag 16 maart mee aan NL DOET. NL DOET wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart gehouden en is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Naar verwachting steken zo’n 100.000 mensen die dagen de handen uit de mouwen bij allerlei organisaties.

Op vrijdag 16 maart maakten de Rabobankmedewerkers inwoners en organisaties in hun werkgebied blij met hulp en aandacht. Schilderen, tuinieren en verwennen “Bij Speel-o-theek De Speelboeg zijn we met verf en kwast aan de gang gegaan. Bij Kinderboerderij Jong Leven zijn allerlei werkzaamheden verricht, variërend van het herbestraten van een klinkerpad, groenonderhoud tot het schilderen van de stallen. De bewoners van Zorgcentrum de Oldeburgh genoten van hun High Tea en in Woon- en zorgcentrum De Nieuwpoort ging het dak eraf tijdens een feestelijke middag met een optreden van WithSense. Kortom veel nuttige en handige handjes tijdens tijdens de nationale vrijwilligersdag”, zo vertelt Els Vriese, Coöperatie Adviseur bij Rabobank Alkmaar. “En ook voor onszelf was het weer een bijzondere dag. In een andere setting met collega’s samenwerken voor een goed doel… leuk! Zo kunnen we laten zien dat we daadwerkelijk maatschappelijk betrokken zijn”. Landelijk evenement Het succes van NL DOET blijkt o.a. uit het toenemend aantal bekende Nederlanders, dat zich inzet tijdens deze dagen. Naar schatting zullen er tijdens NL DOET meer dan 7.000 klussen en uitstapjes worden georganiseerd. Voor vele organisaties zijn vrijwilligers broodnodig en verzekeren zij hun voortbestaan. NL DOET is de grootste vrijwilligeractie van Nederland en wordt ondersteund door het Oranje Fonds.  


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl