CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Scouting Limmen

Scouting Limmen krijgt spandoek cadeau

Scouting Limmen krijgt spandoek cadeau

Scouting Limmen is een organisatie die jongeren wil leren met elkaar en voor elkaar activiteiten te ontplooien. Bij openbare gelegenheden gebruiken zij een spandoek met logo en slagzin om te laten zien wie ze zijn. Het oude spandoek was niet sterk en ging vorig jaar verloren in de harde wind. De Jong Reclame heeft het ontwerp van Scouting Limmen, dat is gemaakt door Marlies Oosters van Flowise, overgenomen en verwerkt op een extra sterk en groot, dubbelzijdig spandoek.

Remy de Jong van De Jong Reclame heeft deze geste gedaan naar aanleiding van een “match” tijdens het maatschappelijke evenement de Beursvloer, georganiseerd door Stichting De Waaier. Dit evenement heeft tot doel om contacten en overeenkomsten (matches) tot stand te brengen tussen ondernemers en o.a. maatschappelijke organisaties en verenigingen. Hierbij zegt een ondernemer toe iets te zullen geven, zonder dat daarvoor kosten worden berekend.

Scouting Limmen is uiteraard dolblij met dit unieke cadeau en zal bij de komende promotie- en groepsactiviteiten trots het nieuwe spandoek ophangen.
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl