CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Wonen Plus Welzijn

Vlieg verzorgt High Tea bij Wonen Plus Welzijn

Vlieg verzorgt High Tea bij Wonen Plus Welzijn

Om tien uur in de ochtend werden wij vriendelijk ontvangen door Tineke de Vries. We dronken koffie met een taartje erbij en bespraken hoe de dag eruit zou gaan zien. Vervolgens begonnen we met de voorbereidingen. Alle taken werden verdeeld. Een groepje begon met het maken van de hapjes en de anderen maakten de zaal gereed en versierden de boel. Het was erg leuk dat vrijwilligers uit Reigersdaal ons graag wilden helpen.

Na de lunch kwamen de eerste mantelzorgers aan. Zij werden ontvangen door één van onze collega’s en de anderen zorgden ervoor dat iedereen voorzien was van koffie of thee. Iedere vrijwilliger sloot bij een tafel aan voor een praatje en deelname aan de high tea. Er kwamen bijzondere verhalen boven en de mantelzorgers hadden het erg naar hun zin. Dit gaf natuurlijk voldoening na het werk dat wij alvorens hadden verricht.

Na afloop werd er nog een dankwoord uitgesproken door Tineke de Vries. De mantelzorgers ontvingen van ons bij vertrek nog een plantje en een magazine. Aan het eind hebben wij met elkaar alles netjes opgeruimd en kregen alle vrijwilligers nog een leuk presentje mee. Kortom, een bijzondere en vooral leuke dag om eens mee te maken en wat fijn om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl