CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

NLdoet en OPDC - Alkmaar

NLdoet en OPDC maken de OKB zomerklaar

NLdoet en OPDC maken de OKB zomerklaar

Na een eerste kennismaking tussen de vrijwilligers en de leden van ons eigen vaste onderhoudsteam werden de taken verdeeld, zoals het reinigen van het speelbadje met de hogedrukspuit, het schoonborstelen van de wipkippen, het soppen van het “kruipdoor sluipdoor toestel” het opruimen van het zwerfvuil in en langs de tuin, het schoonmaken van de boeidelen van de boerderij bij de speeltuin, het reinigen van andere speeltoestellen, het afnemen van alle tuinstoelen, tot en met het opruimen van de boerderij zelf.

Tussen de middag werd het hele gezelschap gefêteerd met (wederom door vrijwilligers klaargemaakte) broodjes, krentenbollen met melk, koffie, frisdrank, chocomelk…het hoefde niemand aan iets te ontbreken. Na de lunchpauze ging een groepje van acht harde werkers nog even door om de laatste puntjes op de i te zetten.

Het is mooi om te zien dat deze jonge mensen zich vol overgave hebben willen inzetten voor onze vereniging. Dankzij de inzet van de vele jongeren en hun begeleiders kunnen wij op zaterdag 6 april onze mooie schone speeltuin weer voor een heel seizoen gaan openen.

De speeltuin is voor het nieuwe seizoen voorzien van een aantal nieuwe attracties zoals een luchtspringkussen van 150 vierkante meter, twee nieuwe wippen en twee nieuwe kunstgrasvelden, één voor de houten bouwpalen en één voor de pingpong en tafelvoetbalhoek. Tevens is de speeltuin afgelopen winter voorzien van een geheel nieuw drainagesysteem, waarvan we hopen dat de afwatering bij hevige regen beter verloopt als afgelopen jaar.

Alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan de totstandkoming tot nu toe en allen die het komende seizoen de speeltuin gaan draaien zijn de pijlers waar de speeltuin op draait en verdienen allen een pluim.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl