CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Conifeer Sterrenwacht getopt door Rabobank

Conifeer Sterrenwacht getopt door Rabobank

Eén dag voor NLdoet kwam het verlossende telefoontje: Stichting De Waaier had twee vrijwilligers gevonden die onze conifeer konden toppen!
De volgende dag, uitgerekend op de Landelijke Sterrenkijkdag, kwamen de medewerkers van de Rabobank naar de boom kijken. Ons gereedschap bleek helaas niet optimaal, maar gelukkig woonde één van de mensen dichtbij en daar werd een geschikte zaag gehaald.
Daarna ging het snel. Binnen een half uur was de boom doormidden gezaagd en lag de top op de grond. Vervolgens  kwam, geheel toevallig, een grote tractor met aanhanger van de gemeente langsrijden. DE gemeente bood aan om de afgezaagde top naar de gemeentewerf te vervoeren. Dit aanbod werd onmiddellijk aangenomen.
De actie werd afgesloten met koffie en een rondleiding. Geweldig hoe de klus, in het kader van NLdoet 2013, geklaard was!


 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl