CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Magenta Zorg 'De Daalder'

Bloemschikken met de bewoners van 'De Daalder'

Bloemschikken met de bewoners van 'De Daalder'

Het begon met 'gekkigheid' zei Robbert, Ze hadden de lijst met klussen van ons ontvangen, waar ze uit konden kiezen. 'Bloemschikken met bejaarden, is dat iets voor ons?' Maar na overleg besloten zij daarvoor te gaan. De buren, Hoekstra en van Eck hadden er ook wel oren naar.

Dus zo gingen zij met een club van van 6 enthousiaste medewerkers richting 'De Daalder', Na ontvangst, werden zij in 3 groepjes verdeeld, 'De Daalder' heeft aparte woongedeeltes, gescheiden door een deur.

Ik kwam daar in de middag even op bezoek en zag meteen hoe iedereen het naar zijn of haar zin had. 'Het klikt gewoon!' zei Hugo van notariskantoor Robbert's. Dat was ook duidelijk te merken aan de bewoners, ze hadden er schik in.

Tot slot werd er een potje gesjoeld, daar het weer er niet naar was om een wandeling te maken. Het was een zeer geslaagde middag.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl