CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

ActiefTalent en de Boomladder

Breed Afbouw maakt in samenwerking met ActiefTalent lokaal Boomladder 'prikkelarm'

Breed Afbouw maakt in samenwerking met ActiefTalent lokaal Boomladder 'prikkelarm'

In dit extra lokaal worden speciale lessen verzorgd voor kinderen met een rugzak, sociale vaardigheidstrainingen gegeven en meer uitdaging gegeven in de plus klas voor kinderen die meer kunnen.

Edwin Breed is gespecialiseerd in Feng Shiu en heeft tijdens het voortraject adviezen gegeven voor kleur en inrichting om de ruimte 'prikkelarm' te maken.

Op 15 maart gaf Edwin instructies en begeleiding aan de vrijwilligers en deelnemers van ActiefTalent. Zij werden ingezet voor het schilderen van de wanden, aftimmeren van onder andere het leidingwerk en het schilderen van de 'stilteplekken'.

Terwijl de vrijwilligers hard werkten, werd er door het van de Boomladder gezorgd voor koffie en thee, een lunch en met de afsluiting, een hapje en een drankje.

De leerlingen van de Boomladder hebben een prachtig lokaal gekregen, waar zij de rust en extra aandacht krijgen die ze nodig hebben.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl