CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

ABN AMRO schildert bij Dierenambulance

ABN AMRO schildert bij Dierenambulance

'Zodra onze wens duidelijk was en de medewerkers van de ABN AMRO een rondleiding hadden gekregen, werden de taken verdeeld. Van boven naar beneden werd er gelachen, was er muziek en verfluchten... maar wat was het gezellig!
Rond de klok van half één hadden wij een snackje gehaald voor iedereen, broodjes met beleg, koffie thee, jus d’orange en melk. De harde werkers hebben de pauze niet uitgezeten en gingen wederom met veel goeie moed de klus afmaken. Het eindresultaat was een prachtig kleurvol bedrijvenpand, met sfeer en een positieve draai erbij!

Wij van Dierenambulance Noord - Kennemerland zijn afhankelijk van giften, donaties en mensen met het hart op de juiste plek, zo ook Schildersbedrijf Verf en Behangwereld uit Alkmaar, zij vonden NLdoet een prima doel om te sponsoren, alle verf en toebehoren werd ons door hen geschonken.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor deze hele gezellige dag, en hopelijk tot een volgende keer!'

Daphne Bakker, manager Dierenambulance Noord-Kennemerland


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl