CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Rabobank, CDA Langedijk

Zwembad de Bever erg blij met alle hulp NLdoet 2013

Zwembad de Bever erg blij met alle hulp NLdoet 2013

Op vrijdag werd onder andere de tuin en het 'strand' opgeknapt, de doeltjes geschuurd en het gras vrij gemaakt van blad.
Na een winter ligt het hele terrein vol met blad maar met de vele handen is al het blad afgevoerd en ziet het zwembad er alweer een stuk schoner uit.
Ook meldde zich een hele jonge deelnemer die zo graag iets voor het zwembad wilde doen Tycho (7 jaar) en die heeft een aantal visjes in het peuterbad van een mooie kleur voorzien. Daarna werd het weer minder, maar de klussen werden behalve het verven, toch afgemaakt.


Op zaterdag kwamen de mensen van het Langedijker CDA de handen weer uit de mouwen steken. Het was hen in 2012 zo goed bevallen dat ze dit jaar weer wilden helpen en dat werd erg op prijs gesteld door de mensen van het zwembad. De zeilen die in het ondiepe bad lagen werden netjes afgespoten en opzij gelegd en ook in de tuin werd aardig wat gesnoeid en afgevoerd. Dit ging allemaal in overleg met de mannen van de vrijwillige tuinploeg die ook aanwezig waren.
Met de medewerking van Stichting De Waaier en de Verenigingswinkel zijn we met deze deelnemers in contact gekomen.
Verder kwamen Geert, Sander, Tycho en Rozemarijn ook helpen.

Er is weer veel werk verzet en er waren ook allerlei mensen bereid om te sponsoren.
Zo schonk het Julianafonds een bedrag voor het materiaal, de Dekamarkt verzorgde de lunch en Multimate gaf een korting voor de aangeschafte middelen zoals verf, kwasten, schuurmachine enz.
Twee dames meldde zich spontaan om de koffie en de lunch te bereiden en dat werd in dank aanvaard.
Iedereen dan ook hartelijk bedankt namens het team van zwembad de Bever.                          

Laat nu het zonnetje maar schijnen!

 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl