CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

ActiefTalent maakt 'sponsorhuisjes'voor het Praethuys

ActiefTalent maakt 'sponsorhuisjes'voor het Praethuys

Omdat stichting ‘t Praethuys afhankelijk is van giften en sponsoren zijn wij altijd op zoek naar middelen. Zo zijn er ‘huisjes’ gemaakt om geld op te halen bij PR gelegenheden, bij evenementen en presentaties. Deze worden ook door nabestaanden ingezet bij uitvaarten.

’t Praethuys had nog een grote wens: kleine Praethuysjes voor sponsoracties bij ondernemingen in Alkmaar en omgeving. Zo kunnen wij ’t Praethuys nog meer zichtbaar maken en grote en kleine gasten ondersteunen  met informatie, aandacht en een luisterend oor.
Via stichting de Waaier is het ’t Praethuys in contact gekomen met de stichting ActiefTalent. Melle Salverda van ActiefTalent is daarmee aan de slag gegaan en heeft voor ons 5 mooie kleine Praethuysjes getimmerd.

Ze zijn prachtig en Melle was enorm trots op het resultaat. Wij ook en zijn heel blij dat onze wens in vervulling is gegaan. SUPER! Nu kunnen wij op pad om de ‘huisjes’ te verhuizen naar ondernemers en instellingen. Weet u een mooie plek? Laat het ons weten.

Mede dankzij jullie bemiddeling via de ‘beursvloer’ van 18 oktober 2012 hebben wij een leuk contact en verbinding gemaakt met de stichting Actief Talent!
Het is fijn om te weten dat jullie ’t Praethuys een warm hart toedragen. Mochten jullie in de gelegenheid zijn, kom dan gerust eens binnen. De koffie staat altijd klaar.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl