CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Middag schaatsen in de Meent voor ActiefTalent

Middag schaatsen in de Meent voor ActiefTalent

"Heerlijk was het!" vertelde Bart Schutte van ActiefTalent. "Niet in de laatste plaats dankzij het zonnetje wat deze dag overgoot met een gouden gloed. Een gemeleerd gezelschap van ervaren, minder ervaren en totaal onwennige schaatsers schoof rond kwart over één langs de kassa waar we dankzij de match niet hoefden te betalen. De meesten maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om schaatsen te huren. Ook in dat opzicht was het prima geregeld. Een aantal ervaren schaatsers haakte direct aan bij de 'waaier' die op de binnenste baan hard haar rondjes rijdt. de 'mindere goden' zochten de luwte van de buitenbaan en reden al babbelend hun rondjes. Tenslotte de 'beginners': Twee deelnemers hadden nog nooit op het ijs gestaan maar bonden vol goede moed de ijzers onder. Hilarische taferelen waren het gevolg maar tenslotte hebben beiden een volledige ronde gereden!"


"Al met al een perfect geregelde middag met een activiteit waar veel van onze deelnemers anders nooit aan zouden toekomen. Waaier en Sportbedrijf Alkmaar: Hartelijk bedankt namens de mannen en vrouwen van ActiefTalent."


 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl