CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Wennies Advertising

Deskundig PR-advies voor Sterrenwacht Saturnus

Deskundig PR-advies voor Sterrenwacht Saturnus

Aangezien alle betrokkenen bij Stichting Sterrenwacht Saturnus een technische achtergrond hebben was er een grote behoefte aan iemand die het bestuur advies kan geven hoe de PR van de sterrenwacht verbeterd dan wel aangepast kan worden. 

 
Daarom heeft de sterrenwacht zich ingeschreven bij Stichting de Waaier en gevraagd om de hulp van een “PR-adviseur”. Aldus is dit verzoek op de website van de Waaier verschenen en werd de sterrenwacht ingeschreven als deelnemers aan “de Beursvloer” van donderdag 18 oktober 2012 in het AFAS-stadion. 
 
Reeds tien minuten na opening van de Beursvloer werd contact gelegd met Wendy Broersen van “Wennies Advertising” uit Tuitjenhorn. Het was gelijk raak! Na het invullen van een matchformulier en de handtekening van de notaris werden e-mail-adressen uitgewisseld om een datum af te spreken voor een ontmoeting.
 
Deze werd gepland op dinsdag 20 november. Op die avond gingen vijf bestuursleden naar Tuitjenhorn en werden hartelijk ontvangen. Vervolgens is uitvoerig gesproken over verbeteringen met betrekking tot onze PR. Het deskundige advies heeft geleid tot een lijst met aanbevelingen. 

Inmiddels is Saturnus gestart om de aanbevelingen daadwerkelijk uit te voeren. Zoals het maken van een verbeterde website, een andere aanpak om de jeugd te interesseren, etc,. Bij de uitvoering van de diverse punten kan de sterrenwacht steeds opnieuw advies inwinnen bij “Wennies Advertising”.
 
Sterrenwacht Saturnus is stichting de Waaier dan ook zeer erkentelijk dat zij de mogelijkheid heeft geboden om deze match te maken.
“Een schot in de roos!”.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl