CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Heerlijk bij de Oostvaardersplassen

Heerlijk bij de Oostvaardersplassen

 

Uitstapje naar de Oostvadersplassen

Op dinsdag 10 september 2019 zijn 2 cliënten en een begeleider op uitnodiging van dhr. Peter Koper een dagtocht gaan maken.

Na instap in de super de luxe limousine hebben we eerst een bezoekje gebracht aan het kantoor van dhr. Koper waar wij de uitgebreide schilders collectie van Corneille mochten bewonderen.

Daarna is de rit vervolgens via de dijk Enkhuizen Lelystad gegaan.

Bij aankomst In het bezoekerscentrum eerst even koffie gedronken waar we ondertussen fotograven aantroffen die vaak zeer vroeg opstaan om de mooiste foto`s te maken.

We werden hierdoor nieuwsgierig en zijn snel het gebied ingegaan om op verschillende plekken foto`s te maken.

De Konink paarden hadden niet veel tijd voor ons, want het eten van het malse gras beviel hun beter.

Maar we hadden verrekijkers bij ons en zodoende konden we de paarden maar ook de edelherten en lepelaars goed in het vizier krijgen.

Na al dat observeren en fotograven hebben we het bezoek afgesloten met een heerlijke lunch en zijn we weer bij het verzorgingshuis “De Vleugels” geëindigd.

Terug denkend aan de indrukken die we hebben opgedaan is het niet voor te stellen dat de Oostvadersplassen ooit zee is geweest.

Wat zijn wij toch een knap volkje om van zee land te maken.

Maar wij met z’n drieën vinden het ook knap dat dhr. Koper zijn tijd heeft vrij gemaakt om dit uitstapje voor ons mogelijk te maken.

  


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl