CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Joy Living

BAM MVO dag 2019!

BAM MVO dag 2019!

Woensdag 17 juli heeft in Noordwest de MVO / BAM Teambuildingsklusdag plaatsgevonden.

In nauw met overleg met Stichting de Waaier https://www.de-waaier.nl/homeis dit jaar jaar gekozen om Joy Living in Barsingerhorn https://www.joyliving.nl/te helpen. Joy Living biedt autisme begeleiding op maat in een huiselijke, familiesfeer waarin samenwonen, werken en leven centraal staat.

Met 20 mensen vanuit BAM en AM (Commerciële Unit Noordwest, Nieuwbouw Concepten, Speciale Projecten en AM) stonden wij met een groot aantal mensen al rond 7.15 uur in Barsingerhorn.  

Wij werden ontvangen met koffie, waarna een korte uitleg kwam van de klussen. De klussen bestonden uit:

•       Plafond en voorzetwanden maken inclusief isolatie

•       Extra wanden plaatsen t.b.v. apart slaapgedeelte inclusief wasgelegenheid

•       Verlichting  en verwarming aanbrengen

•       Entreedeur vervangen

•       Schilderen

•       Hydrofoberen

•       Uitbreiding hekken t.b.v. dierenverblijf (dagbesteding)

Het belangrijkste en grootste onderdeel was het verbouwen van de schuur/bijgebouw tot een kantoor en slaapruimte voor de begeleiders. Hierin moesten o.a. wanden geplaatst worden en een verlaagd plafond getimmerd worden inclusief isolatie. Tevens kwam in die ruimte een scheidingswand tussen het kantoor en het slaapgedeelte. Ook werd hier een boiler geplaatst zodat er warm/koud water aanwezig was. Door deze ruimte helemaal op te knappen, hebben de begeleiders nu een eigen kantoor en slaapruimte met hierin ook een wastafeltje, zodat zij zich ’s ochtends ook kunnen opfrissen.

Ook onze partners hebben ook hun steentje bijgedragen. BMN, Van Drimmelen, Haarmans, Het IJzerhuis,  De Materieeldienst, Stam & Landman, SEV en Schildersbedrijf Volendam hebben kosteloos bemensing en voor een klein bedrag en sommige zelfs geheel kosteloos materiaal geleverd.

De mensen van elektricien Haarmans, Erwin en Lionel, loodgieter SEV, Alex en Bas en Houtindustrie Stam & Landman, Paul en Remco waren deze gehele dag ook aanwezig en hebben hard meegewerkt om tot een prachtig eindresultaat te komen. Klaas van Schildersbedrijf Volendam heeft ons de 1e uurtjes helpen opstarten met het schilderwerk, waarvoor onze dank.

Tot bijna 18.00 uur ging het klusteam door, maar na een dag keihard werken mocht het resultaat gezien worden. De mensen van de Joy Living waren ontzettend blij en ook onze medewerkers hebben een prachtige dag gehad. Wij sloten af met een heerlijke BBQ welke was geregeld door keurslager Joost van der Meer uit Castricum. Tijdens de BBQ hadden wij een muzikale verrassing voor iedereen geregeld, elektricien Erwin Haarmans kan niet alleen elektriciteit aanleggen, maar ook heel goed zingen, hij zong de sterren van de hemel terwijl wij aan het eten waren.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor hun inzet met name onze partners BMN, Haarmans, Van Drimmelen, Het IJzerhuis, De Materieeldienst, Stam & Landman, SEV en Schildersbedrijf Volendam en vanuit BAM Hans Spruit en Marcel Asper die vooraf ook heel veel hebben geregeld!

Tot volgend jaar!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl