CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Wandeling door een prachtige tuin.

Wandeling door een prachtige tuin.

Het weer zat gelukkig mee en iedereen was in goede stemming. Twee bewoners konden zelf lopen en voor de anderen was een rolstoel geregeld. We werden harteljk begroet door de heer Koper en zijn kleindochter. Achter zijn huis zagen we een gigantische tuin met een vijver met leuke zitjes erbij. We liepen eerst naar de vijver. Een van de bewoners mocht de karpers te eten geven. We zagen alle bekjes gretig opengaan. Daarna gingen we door om de prachtige mooie bloemen en planten te bekijken. We eindigden op het terras en kregen heerlijke koffie van verse bonen en een lekker vers gebakje. Na afloop werden de heer Koper en zijn vrouw hartelijk bedankt voor hun gastvrijheid.

Het was een mooie activiteit voor de bewoners van verpleeghuis Zuyderwaert, omdat het zo dichtbij was en de bewoners konden genieten van de prachtige natuur. Ook de vrijwilligers en familieleden hebben genoten om er samen op uit te gaan.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl