CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Snijder Incasso BV organiseert oldtimerrit voor bewoners Zorgcentrum De Oldeburgh

Snijder Incasso BV organiseert oldtimerrit voor bewoners Zorgcentrum De Oldeburgh

. De Oldtimers stonden op de  parkeerplaatsen geparkeerd wat veel belangstelling en  bekijks trok tijdens het Kunst Cultuur weekeinde in Oudorp. Na de gezamenlijke lunch, zo rond 13:45 uur konden de bewoners door middel van de hulp van de chauffeurs en de juiste voorbereiding instappen. Het was een mooi plaatje en iedereen waande zich in vroegere tijden.  Een lange rij van 23 prachtige oude bakken, gepoetst en voorzien van trotse chauffeurs en grote glimlachen om de monden van de ouderen. De tocht  kon beginnen. Iedereen die niet mee reed, zwaaide uit want ja, die lage zit maakte het niet voor allen mogelijk om mee te gaan. Toch kijkt ieder terug op een geweldige dag. Er zijn veel foto’s en filmpjes gemaakt. Bij terugkomst  werd verteld over de mooie route en de vriendelijke chauffeurs. In de zaal genoten  we tijdens het napraten met een kop koffie en traktatie. Voldaan, blij en zeer tevreden over deze middag UIT spreken wij nog heel lang na.

https://photos.app.goo.gl/P7yRR8UbhZamPuPB8 (filmpje va nde rit).

Het was een zeer geslaagde middag.

Alle bewoners en medewerkers, mantelzorgers danken iedereen die deze tocht mogelijk heeft gemaakt. Snijder incasso BV. onze dank is groot.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl