CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Vereniging Oudorp steunt KiKa

Ontwerp en Realisatie visitekaartje voor de Held van Alkmaar

Ontwerp en Realisatie visitekaartje voor de Held van Alkmaar

Op de beursvloer werd TheSign de vraag gesteld of het mogelijk was om voor de - Vereniging Oudorp steunt KiKa - een visitekaartje te ontwerpen en te drukken. Dit visitekaartje gaat gebruikt worden om zoveel mogelijk mensen te informeren over hun inzamelingspunt van oud papier.

Vereniging Oudorp steunt KiKa is een groep vrijwilligers die zich bezighouden met het inzamelen van oud papier. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting KiKa. Kika staat voor Kinderen Kankervrij.

Het is gelukt het visitekaartje is gedrukt en kan direct ingezet worden bij de uitreiking van de onderscheiding "De Held van Alkmaar". De Vereniging Oudorp steunt KiKa is benoemd tot een van de Helden van Alkmaar en heeft een medaille opgespeld gekregen van Wethouder van de Ven.

Deze onderscheiding is bedacht door de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA) en bedoeld als eerbetoon aan de naar schatting 17.000 vrijwilligers in de gemeente.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl