CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Sizo geeft stichtingen actuele adressenbestanden

Sizo geeft stichtingen actuele adressenbestanden

Sizo uit Heerhugowaard maakte op de Beursvloer in het AFAS Stadion een match met verschillende organisaties om hen een actueel adressenbestand voor bijvoorbeeld acquisitie te leveren. De Vrijwilligerscentrale Regio Alkmaar, Stichting Vier het Leven en Stichting De Waaier zelf, maakten daar op 29 november dankbaar gebruik van.
Ellis van Altena liet in een presentatie zien dat Sizo organisaties met een grote business-to-business doelgroep helpt aan meer winstgevende nieuwe en bestaande klanten.

Onder leiding van Olaf van der Heide werd geïnventariseerd welke doelgroep de deelnemers willen bereiken en wat hun doel daarmee is. VCRA zoekt adressen van ´wachtkamers´ bij huisartsen en fysiotherapeuten om een themagericht magazine te verspreiden. Stichting Vier het Leven is wil sponsoren werven bij banken of bedrijven die een product leveren aan ouderen. De Waaier zoekt naar nieuwe leden voor haar platform van maatschappelijk betrokken ondernemers. Aan het eind van een intensieve ochtend, gaan alle partijen tevreden naar huis met een op hun wensen toegesneden adressenbestand. Iedereen kan aan de slag! Hartelijk dank Sizo!
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl