CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Actus Notarissen richt Stichting FYJN Wonen op

Actus Notarissen richt Stichting FYJN Wonen op

FYJN Wonen betreft een wooninitiatief voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking.  Onze wens is dat ze gaan wonen in een veilige en fijne setting, lijkend op het harmonieuze gezinsleven wat ze gewend zijn geweest. Wij kiezen voor een kleinschalig project (maximaal 8 bewoners) om dit goed vorm te kunnen geven. Door middel van een gezamenlijke woonkamer, keuken en hobbyruimte  kunnen er gezamenlijk activiteiten verzorgd worden. Daarnaast een stukje privacy in de vorm van een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer om zich te kunnen terugtrekken.

 

Wij willen onze kinderen zoveel mogelijk met aangepaste hulp en ons als ouder de regie over hun eigen leven laten voeren. Het wonen is erop gericht verdere persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, zelfstandigheid te vergroten en tegelijk een warme, veilige, plezierige omgeving te bieden waarin onze kinderen met elkaar een 'gezin' vormen.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl