CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Snijder Incasso lost nare affaire op voor Alkmaar Guardians

Snijder Incasso lost nare affaire op voor Alkmaar Guardians

De Basketbalvereniging Alkmaar Guardians uit Alkmaar werd misleid en werd bijna het slachtoffer van een nare affaire. Gelukkig kon de zaak tot een goed einde gebracht worden door tussenkomst van De Waaier die Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders inschakelde. Deze wist te bereiken dat de onterecht opgelegde betalingen werden teruggedraaid met de bijgaande creditnota.

Wat gebeurde? Telefonisch werden de Alkmaar Guardians benaderd voor een vermelding in De Telefoongids. De vereniging gaf aan daarin geen interesse te hebben. Dat was geen probleem, er diende alleen even een e-mail ondertekend te worden, zodat de vermelding werd weg gehaald. Onze secretaris zette een vinkje in het vak 'geen vermelding in de Telefoongids na juni 2013'. Klaar dachten we. Maar dit was het moment dat de narigheid begon. Twee dagen later lag er een factuur in de bus van €416,50 Gaarne betalen binnen twee weken.

Het ging van kwaad tot erger. In de laatste aanmaning van 30 oktober 2012 stond onder andere het volgende: Wij zullen cliënte thans moeten adviseren om over te gaan tot het nemen van maatregelen. U kunt de daaraan verbonden kosten en gevolgen, denkt u na verkregen vonnis aan beslaglegging op uw inkomen c.q. inboedel of zelfs op uw huis voorkomen door er voor zorg te dragen dat uw schuld aan onze opdrachtgever thans groot €586.94 BINNEN DRIE DAGEN NA HEDEN is betaald.

Dat is een groot bedrag! Daarna ging het nog even door, maar Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft ons erg goed ondersteund met brieven en advies. Uiteindelijk kregen wij op donderdag 8 november 2012 officieel berichtdat de nota gecrediteerd werd. Daarom hartelijk dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet: Paul Bollen, De Waaier en Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders.

 

 
Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl