CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Wij zijn Meo helpt Stichting Babyspullen op marketingcommunicatiegebied.

Wij zijn Meo helpt Stichting Babyspullen op marketingcommunicatiegebied.

We zijn begonnen met het laten ontwerpen van promotiemateriaal, zoals ballonen, pennen en kladblokjes. Ook onze begeleidende brief die in elk babystartpakket gaat is in een nieuw jasje gestoken. Al ons drukwerk hebben we de afgelopen maanden zelf herschreven en MEO heeft het vervolgens opgemaakt in onze nieuwe huisstijl. 

In de tussentijd zijn we ook druk geweest met de teksten voor onze nieuwe website. Onze nieuwe website, in wederom onze nieuwe huisstijl, is inmiddels door MEO opgeleverd. 

We vind het geweldig dat één match dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. We zijn Edwin en al zijn medewerkers daar heel erg dankbaar voor. Met een nieuwe huisstijl, nieuw drukwerk en een nieuwe website hopen we de komende jaren nog meer kinderen een goede start te kunnen geven!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl